Με τσιγάρο στο χέρι και έχοντας πιει ηρεμιστικό εμφανίστηκε σε εκπομπή ο Σον Πεν [βίντεο]

27/03/18 • 16:43 | UPD 27/03/18 • 17:01

Ο διάσημος ηθοποιός Σον Πεν κάπνισε δύο τσιγάρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Late Show with Stephen Colbert» και παραδέχτηκε ότι πριν εμφανιστεί ήπιε ένα ηρεμιστικό

Δεν έχει προηγούμενη η τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε ο Σον Πεν προκαλώντας πάρα πολλά σχόλια.

Ο διάσημος ηθοποιός κάπνισε δύο τσιγάρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Late Show with Stephen Colbert» και παραδέχτηκε ότι πριν εμφανιστεί ήπιε ένα ηρεμιστικό. «Είμαι καλά. Ήπια ένα ηρεμιστικό πιο πριν για να κοιμηθώ μετά από ένα δύσκολο βράδυ» είπε ο Πεν στην αρχή της συνέντευξης.

«Δηλαδή, αυτή τη στιγμή είσαι υπό την επήρεια του χαπιού;» ρώτησε ο παρουσιαστής και έλαβε την απάντηση: «Λιγάκι» προτού ανάψει ένα τσιγάρο.

Όπως ήταν φυσικό η εμφάνισή του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Twitter.

«Ο Σον Πεν δείχνει αναμαλλιασμένος ενώ καπνίζει στον Κολμπέρτ. #Jobsecurity για τους ογκολόγους» έγραψε κάποιος. «Περίεργο. Ο Σον Πεν καπνίζει στην εκπομπή του Κολμπέρτ. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το είδα για τελευταία φορά σε ζωντανή εκπομπή» σχολίασε κάποιος άλλος. «Βλέποντας τον Σον Πεν με έκανε να σκεφτώ πως δεν θα ξαναπάρω Ambien (ηρεμιστικό)» σχολίασε πιο καυστικά ένας τρίτος.

Μάλιστα ο παρουσιαστής ρώτησε τον Πεν αν θα σκεφτόταν ποτέ να κόψει το τσιγάρο. «Σε παρακαλώ, μην καπνίζεις άλλο. Οι γονείς μου κάπνιζαν όταν ήμουν παιδί, έτσι μου φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις η μυρωδιά του καπνού, αλλά σε θέλουμε για πολλά χρόνια ακόμη και αυτά τα πράγματα σου κάνουν κακό» είπε ο οικοδεσπότης. Με τον Σον Πεν αν απαντά: «Είμαι η ασφάλεια εργασίας για τους ογκολόγους»