Συγκλόνισε η Πόπη Τσαπανίδου: Μίλησε για το χαμό του συζύγου της από ηλεκτροπληξία [βίντεο]

27/03/18 • 16:25 | UPD 27/03/18 • 16:25

Αγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής αποκάλυψε η Πόπη Τσαπανίδου όπου μίλησε για το θάνατο του συζύγου της από ηλεκτροπληξία

Αγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής αποκάλυψε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου του Star ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της, όταν ο σύζυγός της σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία.

«Δεν μ’ αρέσει να γυρνάω συνέχεια σε αυτό. Είναι κάτι που περνάει. Χρειάζεται θάρρος, αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά.Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε «έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν» γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ λίγες πληγές…», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, να καταλάβεις την αξία της ζωής και να «βγεις με πολύ μικρές πληγές» σημείωσε στη συνέχεια. «Το λέω μέσα από την καρδιά μου για να το ακούσει η μία, οι δύο γυναίκες. Γι’ αυτές που με βρίσκουν στα social media και μου λένε «έχασα τον άντρα μου, περνάει όλο αυτό;». Γι’ αυτό το λέω δεν μου αρέσει συνέχεια να γυρνάω σε αυτό» πρόσθεσε.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι εκτός βέβαια από το θάνατο του συζύγου της, είχε δει την μικρότερη αδερφή της να χάνει τη ζωή της σε ηλικία μόλις 12 ετών. Η ίδια σήμερα λέει με σιγουριά. «Αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά. Είναι αδύνατο να ξαναγυρίσουμε στο χθες. Το χθες τελείωσε, δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ στο χθες» και συμπληρώνει: «Γελάς ξανά από την πρώτη στιγμή, γιατί καταλαβαίνεις την αξία της ζωής».