Νέο μεγάλο ντέρμπι

Survivor-διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

26/03/18 • 17:06 | UPD 26/03/18 • 21:38

Ένας πολύ απαιτητικός στίβος μάχης με τους Μαχητές και Διάσημους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη. Ωστόσο, μόνο μία ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο.

Ένας πολύ απαιτητικός στίβος μάχης με τους Μαχητές και Διάσημους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη. Ωστόσο, μόνο μία ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με τους πρώτους όμως να έχουν το προβάδισμα.

Ένα συγκλονιστικά δυνατό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Survivor, καθώς μπορεί το αγώνισμα να ήταν one team show, η κόντρες μεταξύ των παικτών, όμως, ήταν κάτι παραπάνω από έντονες…

Με σκορ 10-2 οι Διάσημοι στο Survivor 2 κέρδισαν το έπαθλο άνεσης και έτσι τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια θα μείνουν για μία ακόμη εβδομάδα στην καλύβα τους. Αυτή τη φορά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα μασάζ στην παραλία τους.

Η νίκη έφερε χαμόγελα στους Διάσημους αν και ακόμα τους προβληματίζει η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Οι Μαχητές από την άλλη φαίνεται να είναι διχασμένοι και να έχουν… στο στόχαστρο τους νέους παίκτες.

Το παιχνίδι των ερωτήσεων

Νικητής ήταν ο Πάνος που διάλεξε τη Μελίνα, τον Ηλία και τον Χάρη για να φάνε τη μηλόπιτα.

Λίγο πριν την αποχώρηση των παικτών από το κουίζ, Θοδωρής και Ηλίας λογομάχησαν έντονα επιβεβαιώνοντας το ταραγμένο κλίμα στην ομάδα των Μαχητών.

Ο παίκτης κέρδισε στο κουίζ ερωτήσεων και θέλησε να μοιραστεί τη μηλόπιτά του με τη Μελίνα, τον Ηλία και τον Χάρη. «Καλά εσύ κατινιάζεις και τα λες στον Κώστα για ποιο λόγο;» , είπε ο Ηλίας Γκότσης στον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο.

«Τι λες ρε;», του απάντησε εκείνος με τον Ηλία να συνεχίζει: «Τι λες; Εσύ τι λες; Όλο κάτι να πεις. Πας και του το λες για ποιο λόγο»;

Μάλιστα ο καβγάς συνεχίστηκε με τον Θεοδωρόπουλο να λέει ότι γίνεται σόου για την κάμερα…