ΕΠΑΘΛΟ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

Survivor 2: Αποχώρησε η Σπυροπούλου μετά από 5 συνεχόμενες φορές υποψήφια

23/03/18 • 07:58 | UPD 23/03/18 • 08:03

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε το Survivor 2, και μάλιστα με νίκη στον αγώνα που προηγήθηκε. H πέμπτη φορά που βγήκε υποψήφια ήταν και η καθοριστική που την έφερε εκτός παιχνιδιού.

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε το Survivor 2, και μάλιστα με νίκη στον αγώνα που προηγήθηκε. H πέμπτη φορά που βγήκε υποψήφια ήταν και η καθοριστική που την έφερε εκτός παιχνιδιού.

Η γνωστή παρουσιάστρια συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και πλέον αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι τηλεθεατές έδειξαν, αυτή τη φορά, την προτίμησή τους στους Νάσο Παπαργυρόπουλο και Στέλιο Κρητικό, οι οποίοι συνεχίζουν μέσα στο παιχνίδι.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για όλα αυτά που πήρα και θα τα έχω κληρονομιά. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες. Νομίζω ότι το έζησα με όλα τα… γκάζια. Και θα πάω πολύ γεμάτη στην πατρίδα. Ευχαριστώ πολύ!», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος αγκαλιάζοντας την Κωνσταντίνα της είπε: «Κωνσταντίνα μου χαίρομαι πάρα πολύ, είσαι πραγματική».

Νέο έπαθλο-φωτιά για τους παίκτες του Survivor

Ενα ιδιαίτερο έπαθλο ανακοίνωσε χτες στους παίκτες του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε στους παίκτες πως από εδώ και στο εξής θα υπάρξει και ένα ατομικό αγώνισμα, εκτός από όλα τα άλλα, με αποτέλεσμα οι παίκτες ακόμη και από την ίδια ομάδα να είναι ουσιαστικά αντίπαλοι.

«Σήμερα θα ξεκινήσουμε ένα νέο αγώνισμα. Τι το διαφορετικό έχει; Καταρχάς είναι ατομικό!», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης και συμπλήρωσε: «Το αγόρι και το κορίτσι που θα κερδίζουν το συγκεκριμένο ατομικό αγώνισμα, θα κερδίζουν από ένα σύμβολο. Τα σύμβολα αυτά θα σας δώσουν την δυνατότητα να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε δύο μεγάλα έπαθλα. Στο σύντομο μέλλον θα έχετε τη δυνατότητα -με όσα περισσότερα σύμβολα έχετε- να είστε αυτός/ή που θα συναντήσει στη Δομινικανή Δημοκρατία την οικογένειά του».

Ωστόσο επεφύλασσε καλύτερο έπαθλο για τους επίδοξους νικητές. «Το δεύτερο δώρο είναι μεγαλύτερο. Ως παίκτες του Survivor υπάρχει κάτι καλύτερο από το να δείτε τις οικογένειές σας εδώ…. Με όσα περισσότερα σύμβολα έχετε συγκεντρώσει, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα εισιτήριο για μία θέση που σας πάει απευθείας στο μεγάλο τελικό!», αποκάλυψε.

Ετσι, με απλά λόγια, ο παίκτης ή η παίκτρια που θα κερδίσει περισσότερες φορές το ατομικό παιχνίδι, θα βρεθεί αμέσως στο μεγάλο τελικό!