Οι Διάσημοι έχασαν ένα ακόμη έπαθλο

Survivor 2: Η Ξένια των REC αποχώρησε – Μάχη με ξύλο στο παιχνίδι

09/03/18 • 09:26 | UPD 09/03/18 • 10:05

Η τραγουδίστρια των REC πήρε λιγότερες θετικές ψήφους σε σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιάννη Τσίλη και έτσι από χθες βρίσκεται εκτός Survivor 2.

Η τραγουδίστρια των REC πήρε λιγότερες θετικές ψήφους σε σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιάννη Τσίλη και έτσι από χθες βρίσκεται εκτός Survivor 2.

Αντίθετα, στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιάννης Τσίλης. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, την γλίτωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά!

«Περνάνε πολλά πράγματα από το μυαλό μου. Όπως είχα πει και στο προηγούμενο συμβούλιο, είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό το πράγμα. Βασικά, από την αρχή του παιχνιδιού ήμουν προετοιμασμένη στο ότι θα φύγω κάποια στιγμή. Σήμερα είναι η στιγμή που θα φύγω. Είχα πει ότι όπως και να γίνουν τα πράγματα, θα φύγω ευτυχισμένη και γεμάτη. Γιατί αυτό το παιχνίδι μου έδωσε πολλά παραπάνω απ’ όσα πίστευα ότι θα μου δώσει. Σίγουρα πλέον θα κοιτάω τον κόσμο και τους ανθρώπους αλλιώς και ευχαριστώ το Survivor γι’ αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων η Ξένια Έβεν.

Πριν την αποχώρηση Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης για το έπαθλο του φαγητού. Το αγώνισμα ήταν κανονικό ντέρμπι, με τους Μαχητές να παίρνουν στο τέλος τη νίκη με 10-9.

Απίστευτο ξύλο στο Survivor: Έγινε το… έλα να δεις σε τουρκορουμανική σύρραξη

Ενα νέο πρωτάθλημα εγκαινίασε το Survivor στο οποίο μετέχουν Τούρκοι και Ρουμάνοι all-star παίκτες. Σε αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα συμμετείχαν και Ελληνες παίκτες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν.

Οι καλύτεροι παίκτες από την κάθε χώρα με βάση την εβδομαδιαία επίδοσή τους, εκπροσωπούν την πατρίδα τους. Ο νικητής από τις μάχες αυτές, κερδίζει έξτρα έπαθλα.

Στα παιχνίδια επικρατεί μεγάλη ένταση και ανταγωνισμός. Πριν λίγες ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα πλάνα που απεικόνιζαν μια αντιμαχία μεταξύ Τούρκων και Ρουμάνων μετά τη νίκη των δεύτερων. Ωστόσο, στην «κανονική ροή» του τηλεοπτικού προγράμματος, δεν είχαν παίξει όλα τα πλάνα της σύρραξης. Όπως θα δείτε παρακάτω, στα πλάνα που ανέβηκαν τώρα στο διαδίκτυο από την παραγωγή, Τούρκοι και Ρουμάνοι πιάστηκαν στα χέρια και δεν έμειναν μονάχα στον «αμμοπόλεμο».