Φανατικούς υπέρμαχους έχει αποκτήσει το κίνημα «Time's Up», το οποίο έχει δημιουργηθεί ως απάντηση στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων με τον μεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν.
Μία εξ αυτών είναι και η δημοφιλής ηθοποιός Emma Watson, που όχι μόνο στηρίζει το κίνημα, αλλά «χτύπησε» και το όνομα αυτού σε τατουάζ στο χέρι της. Στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ 2018 η Watson δεν τράβηξε τα βλέμματα τόσο για τη μαύρη τουαλέτα της, αλλά και για… το λάθος στο τατουάζ της, το οποίο είχε γραφτεί χωρίς απόστροφο.
Η ίδια με χιούμορ, «ανέβασε» τη φωτογραφία στο Twitter σχολιάζοντας πως υπάρχει ανοιχτή θέση εργασίας για τατουατζή, με εμπειρία στις αποστρόφους!
Fake tattoo proofreading position available. Experience with apostrophes a must.
— Emma Watson (@EmmaWatson) March 5, 2018

![Το… «λάθος» τατουάζ της Emma Watson που έγινε… viral! [εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/watson-500-1.jpg)




















