Κορυφώνεται η δράση

Survivor-Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!

07/03/18 • 14:21 | UPD 07/03/18 • 14:21

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν σε ατομικό αγώνισμα, παρόμοιο με αυτό που έπαιζαν στο περσινό Survivor όταν μετατράπηκε σε ατομικό!

Πάνω σε μια μπάρα θα προσπαθούν να ρίξουν τον αντίπαλό τους κάτω και αυτή, οπότε ισορροπία και δύναμη είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να έρθει η νίκη!

Σήμερα, λοιπόν έχουμε μεγάλους νικητές τους Μαχητές, οι οποίοι θα αναγκάσουν τους Διάσημους να πάνε για δεύτερη σερί εβδομάδα στην κάλπη!

Ο χθεσινός τσακωμός

Εκεί που είχαν ηρεμήσει για λίγο τα πράγματα έγινε πάλι ο κακός χαμός στην καλύβα των Μαχητών στο Survivor. Όλοι οι παίκτες κατηγόρησαν τον Ηλία και τη Μελίνα ότι «εξαφανίζονται» και κλέβουν φαγητό.

Οι δύο παίκτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να γίνει πανικός! Η επίθεση έγινε κυρίως από τον Θοδωρή και την Ροδάνθη, κάνοντας τη Μελίνα και τον Ηλία έξαλλους.

«Το να κάθεσαι να λες πίσω από την πλάτη μου ότι τρώω κρυφά με προσβάλλει», είπε ο Ηλίας στη Ροδάνθη. Στη συνέχεια η Μελίνα μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι κάθε της κίνηση πλέον θεωρείται περίεργη στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Ηλίας εξερράγη για τις κατηγορίες. «Με λέτε κλέφτη πίσω από την πλάτη μου και το λέτε όλοι», είπε αρχικά στη συνέχεια επιτέθηκε στον Κώστα «Τόσο καιρό μου λες όλα καλά… Λοιπόν παιδιά εγώ δεν θέλω να συζητήσω κάτι με κανέναν σας», είπε και έφυγε παίρνοντας το σακίδιό του.

Στη συνέχεια ο Κώστας κάλεσε τον Ηλία στην καλύβα για να διευκρινίσουν όλα όσα ακούγονταν εις βάρος του, αλλά και εις βάρος της Μελίνας.

Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα με τους περισσότερους παίκτες να μιλάνε πως οι δύο παίκτες φεύγουν από τους υπόλοιπους και κινούνται περίεργα.

«Είμαστε έξι, λέμε ψέματα;», είπε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια ανέβηκαν ιδιαίτερα οι τόνοι με τη Μελίνα να υπερασπίζεται τη θέση της και να αρνείται πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί.

Όλα όσα έγιναν στο αγώνισμα

Οι Μαχητές νίκησαν 10-8 τους Διάσημους στο αγώνισμα της επικοινωνίας και κατάφεραν να δουν μηνύματα φίλων τους. Από την άλλη, οι Διάσημοι έχασαν την ευκαιρία να δουν μηνύματα από τις οικογένειές τους. Μάλιστα, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους όταν τους ανακοινώθηκε η ευκαιρία πριν αρχίσει το αγώνισμα, με την Κωνσταντίνα να ξεσπά σε κλάματα.

Στα του αγώνα ξεχώρισαν δύο στιγμές.

Η Ντάρια έχασε, μάλλον απρόσμενα, από την Κωνσταντίνα παρότι είχε προηγηθεί αρκετά στον στίβο μάχης. Στο τέλος, εμφανώς εκνευρισμένη κλώτσησε το τοτέμ πάνω στα νεύρα της. Το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: