Έγκυος η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα; [βίντεο]

06/03/18 • 15:31 | UPD 06/03/18 • 15:31

Μία φήμη «βόμβα» κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά την προβολή της από τηλεοπτική εκπομπή: όπως λέγεται, η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, περιμένει παιδί!

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή του ΑΡΤ, Στη Φόρα και όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης, η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα είναι έγκυος και διανύει μάλιστα τον δεύτερο μήνα της κύησης.

Δέκα μήνες περίπου λοιπόν μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα Ψάλτη φαίνεται να διατηρεί σχέση με γιατρό και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη ζωή της. Οι παραπάνω πληροφορίες, προέρχονται μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, από το φιλικό περιβάλλον της Χριστίνας Ψάλτη.

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, ο οποίος αποκάλυψε πως η Χριστίνα Ψάλτη είχε χωρίσει με τον αδερφό του πριν αυτός πεθάνει και ο λόγος ήταν πως είχε σχέση με άλλον άντρα.

«Το άκουσα και εγώ αυτό. Η σχέση υπήρχε πριν. Είχαν χωρίσει με τον Στάθη για αυτόν τον λόγο. Αν η κυρία αυτή έκανε αυτό που έκανε, δικαίωμα της. Λίγος σεβασμός προς το πρόσωπο του Στάθη, αν είναι αλήθεια αυτά, είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ρώτας.

Πηγή: fthis.gr