Έξω φρενών η Γερμανού: Διώξτε κλοτσηδόν τον Σωκράτη από το Power of Love [βίντεο]

03/03/18 • 20:25 | UPD 03/03/18 • 20:51

Η συμπεριφορά του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί στο Power of Love που μίλησε άσχημα σε άτομο της παραγωγής εκνεύρισε την Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι, Μαρία Μπακοδήμου, φανερά εκνευρισμένη είχε εξηγήσει στους παίκτες πως ο Σωκράτης έλαβε προειδοποίηση για την ανάρμοστη συμπεριφορά του και πως στους κανόνες προβλέπεται πως όποιος πάρει τρεις προειδοποιήσεις θα φύγει.

Η συμπεριφορά του Σωκράτη προκάλεσε την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού που ζήτησε να τον διώξουν… κλοτσηδόν από το παιχνίδι: «Ο Σωκράτης από το Power of Love έφαγε κόκκινη κάρτα επειδή μίλησε όπως μίλησε στον τεχνικό. Ελπίζω να τον διώξετε κλοτσηδόν! Τι εννοείς δεν τον έδιωξαν; Όχι, όχι, όχι παιδιά! Συνάδελφοι πετάξτε τον έξω! Μαρία Μπακοδήμου αν βλέπεις, όξω! Όξω από την παράγκα, διότι άτομο το οποίο ακόμα έχει κερδίσει 2,5% δημοσιότητα και έχει την αγένεια και το θράσος να μιλάει έτσι σε ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν για να βγαίνει η μούρη του στο γυαλί και να κερδίζει followers στο Instagram, όξω από την παράγκα! Έξω! Έξω! Έξω! Τραγικό!».