Μπακοδήμου σε παίκτες του Power of Love: Στις τρεις προειδοποιήσεις φεύγετε [βίντεο]

03/03/18 • 11:48 | UPD 03/03/18 • 16:19

H Μαρία Μπακοδήμου πριν από λίγες ημέρες έδωσε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο Power of Love, μιας και ένας από τους παίκτες και συγκεκριμένα ο δεν λειτούργησε με βάση του κανόνες του παιχνιδιού.

Αλλά τα βήματα του συμπαίκτη τους ακολούθησαν και η Αθήνα και ο Δώρος, που παραβιάσαν επίσης κανόνες και πήραν από μία κάρτα – προειδοποίηση.

«Όσο περνάει ο καιρός θα αναγκάζομαι να σας υπενθυμίζω τους κανόνες του Power of Love γιατί πιθανόν κάποιοι τους ξεχνάτε. Ένας πολύ βασικός κανόνας αυτού του κοινωνικού πειράματος είναι ότι δεν μιλάτε μεταξύ σας τα αγόρια με τα κορίτσια έξω από το παιχνίδι. Δεν συναντιέστε κάπου, δεν έχετε καμία επικοινωνία μεταξύ σας, όλες οι σχέσεις σας εξελίσσονται εδώ, στο σπίτι του Power of Love. Και όταν είστε σε αυτό το σπίτι δεν θα κλείνετε τα μικρόφωνα για να μιλάτε μεταξύ σας. Αυτό έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση κυρίως από ένα ζευγάρι… Και αυτό το ζευγάρι θα πάρει από μία προειδοποίηση ο καθένας. Ένα πέναλτι για την Αθήνα και ένα για τον Δώρο», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προβλήθηκε κι ένα βίντεο που αποδείκνυε όσα είπε η παρουσιάστρια. Μετά την προβολή του, η Αθηνά προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι ήθελε να του πει κάτι πιο προσωπικό, ενώ κλείνοντας το θέμα η παρουσιάστρια είπε: «μία προειδοποίηση… Υπάρχουν και κυρώσεις, στις τρεις προειδοποιήσεις φεύγετε!».