Ο Σελίμ σχολιάζει την αποχώρηση του από το MasterChef: Δεν με αδίκησαν [βίντεο]

22/02/18 • 17:58 | UPD 22/02/18 • 17:58

Ένας από τους αγαπημένους παίκτες του MasterChef, ο Σελίμ Σελτζούκ, αποχώρησε την εκπομπή την Πέμπτη.

Οι κριτές επέλεξαν τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη και την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο Σελίμ βρέθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», όπου σχολίασε για την αποχώρησή του: «Νιώθω κανονικά. Δεν στεναχωριέμαι. Μου λείπουν κάποια πράγματα που έζησα εκεί πέρα, αλλά δεν θα έμενα και όλη μου τη ζωή εκεί. Ήρθε η μέρα μου και έφυγα. Μια χαρά, όλα καλά. Μέχρι τώρα που μαγείρευα στο παιχνίδι δεν νομίζω ότι υπάρχει αδικία. Οι κριτές ήξεραν τι έχω μαγειρέψει στο παιχνίδι και έλεγαν τα ίδια πράγματα για το πιάτο που έκανα. Ήταν μια κακή μέρα για εμένα».

Όπως εξήγησε, «τώρα είμαι στο εστιατόριο μου. Γενικά έχω παλιές συνταγές, δεν είναι δικές μου συνταγές. Οι μερίδες δεν έχουν αλλάξει, ο κόσμος χορταίνει εκεί μια χαρά. Όλοι με ρωτάνε ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου. Δεν έχω σπεσιαλιτέ γιατί ό,τι μαγειρεύω βγαίνει ωραία».

Ο Σελίμ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας πως ήρθε στην Ελλάδα το 2003 και «έχω μια κοπέλα, τώρα σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί».

Μάλιστα, ο Σελίμ δεν θέλησε να σχολιάσει το πιάτο της Ηλέκτρας που είχε μεγάλη βοήθεια από τον εξώστη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση και πολλών τηλεθεατών. «Δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν είναι σωστό γιατί έπαιζα κι εγώ εκεί. Οι κριτές μας έκριναν. Δεν είναι ωραίο να πω κάτι για κάποιον παίκτη που παίξαμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά.