«τεταμένο» το κλίμα στους Μαχητές

Survivor 2: Η αγωνία για την αποχώρηση και το ξέσπασμα του Αγόρου

21/02/18 • 09:02 | UPD 21/02/18 • 09:03

Τρεις Μαχητές είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor 2 και η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα με το σημερινό επεισόδιο να χαρακτηρίζεται από παρασκήνιο…

Τρεις Μαχητές είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor 2 και η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα με το σημερινό επεισόδιο να χαρακτηρίζεται από παρασκήνιο…

Αν μπορούσε κάποιος να αφήσει ελεύθερους τους Μαχητές του Survivor 2, θα έπαιζαν ξύλο. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για κλίκες και στο τέλος όλοι βρίζονται μεταξύ τους.

Χθες οι Διάσημοι κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας με 10-3. Οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο αφού πρώτα είχαν δώσει τον αγώνα ατομικής ασυλίας. Νικητής βγήκε ο Χάρης, ενώ την πρώτη ατομική ασυλία είχε κερδίσει ως η καλύτερη παίκτρια η Ροδάνθη.

Στο συμβούλιο του Νησιού η κάλπη βγάζει με επτά ψήφους πρώτον τον Νικόλα Αγόρου, o οποίος μάλιστα θεωρεί ότι οι συμπαίκτες του έχουν επηρεαστεί από τον Ηλία.

Ο Νικόλας Αγόρου λοιπόν πήρε εφτά ψήφους στο συμβούλιο του Survivor και γι’ αυτό θεωρεί υπεύθυνο τον Ηλία Γκότση. Όπως εξήγησε, ο συμπαίκτης του έχει φτιάξει μια υποομάδα μέσα στους Μαχητές και παρακινεί και τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που θέλει ο ίδιος.

Η Ροδάνθη ψήφισε τον Θοδωρή και ο Χάρης τον Νίκο Θωμά.

Οι Μαχητές δείχνουν να έχουν διασπαστεί, άλλωστε και πριν το αγώνισμα το κλίμα που κυριαρχούσε στην παραλία δεν ήταν καθόλου καλό. Κάτι που φαίνεται ότι τους στοίχισε και στον αγώνα ασυλίας που απαιτούσε πολύ καλή συνεργασία των παικτών.

Το Συμβούλιο όμως έκρυβε ένα ακόμη μυστικό. Ο Σάκης τους ανακοίνωσε ότι ο πολυτιμότερος άντρας παίκτης και η πολυτιμότερη γυναίκα παίκτρια από την ομάδα που έχει κερδίσει την ασυλία θα μοιράζονται στην παραλία τους ένα γεύμα. Οι δύο πολυτιμότεροι παίκτες γι΄ αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στην παραλία τους ένα σάντουιτς με σολωμό και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Δείτε αύριο στο Survivor! #SurvivorGR #skaitv #skaitvchannel #trailer

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on