Το παράπονο της Ιωάννας Τούνη από τους άνδρες: Δεν μου την πέφτουν! [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Το παράπονο της Ιωάννας Τούνη από τους άνδρες: Δεν μου την πέφτουν! [βίντεο]

Έντονα παράπονα έχει από τους άνδρες η Ιωάννα Τούνη, η πανέμορφη παίκτρια του My Style Rocks που ξεχώρισε, ενώ όπως ανέφερε εν είχε κάποιον ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να γιορτάσει μαζί του!

Όπως αναφέρει, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δέχεται εκδηλώσεις αγάπης από τον κόσμο που την αναγνωρίζει λόγω του παιχνιδιού My Style Rocks, ωστόσο, οι άντρες δεν τη φλερτάρουν! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου συνομίλησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη, «δεν με φλερτάρουν καθόλου. Ίσως σκέφτονται ότι σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί. Ούτε στα social media. Πιο πολύ φλερτάρουν τις φίλες μου παρά εμένα. Στο κινητό μου είναι η μαμά μου, η κολλητή μου… αυτά», δήλωσε.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της πως θέλει ο άντρας να βγάζει τουλάχιστον 1.500 ευρώ το μήνα, απάντησε πως η ίδια θεωρεί ότι κάποιος που δεν επαναπαύεται και ψάχνεται για το τι μπορεί να κάνει, μπορεί να βγάζει αυτά τα λεφτά.

https://www.youtube.com/watch?v=2i-IEidwQ24

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version