Το παράπονο της Ιωάννας Τούνη από τους άνδρες: Δεν μου την πέφτουν! [βίντεο]

15/02/18 • 12:26 | UPD 15/02/18 • 13:42

Έντονα παράπονα έχει από τους άνδρες η Ιωάννα Τούνη, η πανέμορφη παίκτρια του My Style Rocks που ξεχώρισε, ενώ όπως ανέφερε εν είχε κάποιον ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να γιορτάσει μαζί του!

Όπως αναφέρει, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δέχεται εκδηλώσεις αγάπης από τον κόσμο που την αναγνωρίζει λόγω του παιχνιδιού My Style Rocks, ωστόσο, οι άντρες δεν τη φλερτάρουν! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου συνομίλησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη, «δεν με φλερτάρουν καθόλου. Ίσως σκέφτονται ότι σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί. Ούτε στα social media. Πιο πολύ φλερτάρουν τις φίλες μου παρά εμένα. Στο κινητό μου είναι η μαμά μου, η κολλητή μου… αυτά», δήλωσε.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της πως θέλει ο άντρας να βγάζει τουλάχιστον 1.500 ευρώ το μήνα, απάντησε πως η ίδια θεωρεί ότι κάποιος που δεν επαναπαύεται και ψάχνεται για το τι μπορεί να κάνει, μπορεί να βγάζει αυτά τα λεφτά.

// L O V E Y O U M O R E #happyvalentinesday ♥️

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on

Κάνοντας μια αναδρομή σε όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στην ζωή μου, νιώθω πραγματικά ευλογημένη! Έχω μια δουλειά που πραγματικά αγαπώ με την ψυχή μου…και όλη την στήριξη και βοήθεια από τις πιο ΟΜΟΡΦΕΣ inside out, τις κολλητές μου! Και για όσους εσκεμμένα μας στεναχώρησαν, τα επιστρέφει πάντα όλα το karma 🔄. Δηλώνω λοιπόν περήφανη για την #bubblegun και φυσικά για αυτέεεεες @stela_passari @lenia_papp @gk_mari που τις τρέχω (και με τρέχουν) συνέχεια σε όλα .❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Πάρτε λίγο μάτι 👁 #backstage από την πρώτη φωτογράφηση για την @bubblegun_exclusiveclothing λίγους μήνες πριν. Και να προσθέσω ότι τα καλοκαιρινά #flashback βλάπτουν σοβαρά μέσα στον χειμώνα. Κανένα ταξιδάκι θα πάμε?😬😅🔜

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on