Πώς η Ξένια των REC αναστατώνει Άγιο Δομίνικο, Ελλάδα κι Ουκρανία! [εικόνες]

08/02/18 • 18:17 | UPD 09/02/18 • 18:33

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει γύρω από την τραγουδίστρια των REC, Ξένια, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα των «Διασήμων» στο Survivor 2.

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από την τραγουδίστρια των REC, Ξένια, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα των «Διασήμων» στο Survivor 2.

Αφενός η πρόσφατη επιλογή της να προτείνει ως υποψήφια για αποχώρηση (και τελικά να αποχωρήσει) την Κατερίνα Χαλικιά, η οποία ήταν μια από τις πιο… «μάχιμες» παίκτριες των «Διασήμων» κι αφετέρου οι… «στυλιστικές» της επιλογές στο reality, όπου σχεδόν πάντα εμφανίζεται με το μπικίνι ή σηκώνει τα μπατζάκια του… σορτς της, έχουν φέρει την εκρηκτική τραγουδίστρια να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι το hashtag «#ξένια» στο Twitter είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή τις τελευταίες ημέρες!

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως είτε ήταν σωστή ως προς την ψήφο της προς την Κατερίνα Χαλικιά, είτε όχι και ανεξάρτητα από την εμμονή να προβάλει διαρκώς το καλλίγραμμο σώμα της, η Ελληνοουκρανή καλλονή διαθέτει όλο το πακέτο για να… στοιχειώσει τις ανδρικές φαντασιώσεις. Το καλογυμνασμένο της κορμί και οι καλοσχηματισμένες καμπύλες της δημιουργούν ένα εντυπωσιακό πακέτο που δεν περνά απαρατήρητο.
Την ίδια ώρα, διαθέτει ένα ιδιαιτέρως χορταστικό Instagram το οποίο είναι χάρμα ιδέσθαι και ικανοποιεί στο έπακρο τους αρσενικούς θαυμαστές της!

Περιηγηθείτε ελεύθερα:

Good night world 🌙 #mood #cozy #home #thoughtful #thoughts #dreams #feminine #power

A post shared by XENIA REC (@xeniarecband) on

Good morning! ☀️💦 #sea #love #summer

A post shared by XENIA REC (@xeniarecband) on

Let the day begin ! 🙌🏻☀️ #sunny #noon #hot #day #feeling #positive

A post shared by XENIA REC (@xeniarecband) on

Afternoon capture… #feeling #good ❤️

A post shared by XENIA REC (@xeniarecband) on

❤️ #mood Καλησπέρα σε όλους!!!

A post shared by XENIA REC (@xeniarecband) on