Ολο το παρασκήνιο

Survivor: Απόψε η αποχώρηση – Ποια είναι ο αδύναμος κρίκος [βίντεο]

07/02/18 • 15:02 | UPD 07/02/18 • 15:02

Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία στο Survivor με τη σκηνή της αποψινής αποχώρησης να έχει ήδη γυριστεί.

Αρχικά η υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τράβηξε την προσοχή όλων και κυρίως στα social media!

Από χτες το βράδυ επικρατεί ένας πανικός, κυρίως στο Twitter, με τους χρήστες να στηρίζουν μέχρι τελικής πτώσης την παρουσιάστρια!

Αποχώρηση πάντως της Σπυροπούλου δεν τίθεται! Η Κωνσταντίνα έχει μαζέψει τις περισσότερες ψήφους με μεγάλη διαφορά και παραμένει στον Άγιο Δομίνικο! Αυτό θεωρείται δεδομένο! Η αποχώρηση θα κριθεί μεταξύ Χατζίδου και Χαλικιά! Πολλοί μπορεί να θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση της δεύτερης όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι! Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση!

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου μπορεί να έχει περισσότερους φανς, όμως η αλήθεια είναι πως η εικόνα της έχει «τσαλακωθεί» κυρίως λόγω των αγωνιστικών της επιδόσεων στο Survivor! Από την άλλη η Χαλικιά δείχνει να είναι ανταγωνιστική και ιδιαίτερα συμπαθής στο κοινό! Αρκεί όμως αυτό για να γίνει η ανατροπή; Οι πληροφορίες μας, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως όχι! Προσοχή δεν πρόκειται για διαρροή αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και υπάρχει σαφώς το ενδεχόμενο του λάθους!

Οι Διάσημοι έβγαλαν στη «σέντρα» τη Σπυροπούλου μετά την ήττα

Θέμα χρόνου ήταν να ξεκινήσουν οι… γκρίνιες στο Survivor 2. Οι Διάσημοι δεν άντεξαν την ήττα τους και έβγαλαν στη «σέντρα» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Χατζίδου και η Κατερίνα Χαλικιά είναι οι τρεις υποψήφιες για αποχώρηση από το Survivor 2.

Οι τρεις Διάσημες υποψήφιες για αποχώρηση προέκυψαν μέσα από το Συμβούλιο του Νησιού μετά την ήττα τους. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε υποψήφια από την ψηφοφορία και Χατζίδου – Χαλικιά από την επιλογή των δύο που είχαν ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την πρώτη ατομική ασυλία ως η πολυτιμότερη παίκτρια των Διάσημων για την εβδομάδα που πέρασε. Στον αγώνα ατομικής ασυλίας νικήτρια αναδείχθηκε η Ξένια. Το βράδυ οι ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν.

Στην ψηφοφορία η Κωνσταντίνα πήρε 7 ψήφους και ήταν η πρώτη υποψήφια που έβγαλε η κάλπη των συμπαικτών της, με δεύτερο τον Δρυμωνάκο με 5 ψήφους. Οι δύο επόμενες υποψήφιες προέκυψαν από την Δαλάκα που ψήφισε την Χατζίδου, ενώ η Ξένια για τρίτη υποψήφια ψήφισε την Χαλικιά.