Υποψήφιες Χατζίδου και Χαλικιά

Survivor: Οι Διάσημοι έβγαλαν στη «σέντρα» τη Σπυροπούλου μετά την ήττα – Απόψε η αποχώρηση

07/02/18 • 11:09 | UPD 07/02/18 • 11:09

Θέμα χρόνου ήταν να ξεκινήσουν οι… γκρίνιες στο Survivor 2. Οι Διάσημοι δεν άντεξαν την ήττα τους και έβγαλαν στη «σέντρα» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Χατζίδου και η Κατερίνα Χαλικιά είναι οι τρεις υποψήφιες για αποχώρηση από το Survivor 2. Απόψε οι τηλεθεατές θα μάθουν ποια παίκτρια θα αποχωρήσει.

Οι τρεις Διάσημες υποψήφιες για αποχώρηση προέκυψαν μέσα από το Συμβούλιο του Νησιού μετά την ήττα τους. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε υποψήφια από την ψηφοφορία και Χατζίδου – Χαλικιά από την επιλογή των δύο που είχαν ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την πρώτη ατομική ασυλία ως η πολυτιμότερη παίκτρια των Διάσημων για την εβδομάδα που πέρασε. Στον αγώνα ατομικής ασυλίας νικήτρια αναδείχθηκε η Ξένια. Το βράδυ οι ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν.

Στην ψηφοφορία η Κωνσταντίνα πήρε 7 ψήφους και ήταν η πρώτη υποψήφια που έβγαλε η κάλπη των συμπαικτών της, με δεύτερο τον Δρυμωνάκο με 5 ψήφους. Οι δύο επόμενες υποψήφιες προέκυψαν από την Δαλάκα που ψήφισε την Χατζίδου, ενώ η Ξένια για τρίτη υποψήφια ψήφισε την Χαλικιά.

Οι τηλεθεατές τώρα καλούνται να ψηφίσουν ανάμεσα στις τρεις κοπέλες. Ποια θέλουν να παραμείνει στο νησί και να συνεχίσει την προσπάθειά της στο Survivor.

Την Τρίτη οι Μαχητές έσπασαν το αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών και αναδείχθηκαν νικητές παίρνοντας την ασυλία με σκορ 10-8 έναντι των Διασήμων.