Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Survivor-διαρροή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

06/02/18 • 16:09 | UPD 06/02/18 • 21:33

Μονομαχία ασυλίας έχει απόψε το Survivor και μόλις έσκασε η πρώτη… διαρροή απ’ τον Αγιο Δομίνικο. Ποιοι θα αναδειχθούν νικητές και ποιοι θα στείλουν… υποψήφιους στην «καρέκλα» της αποχώρησης;

Σύμφωνα, λοιπόν, με καλά πληροφορημένες πηγές, οι Διάσημοι που την περασμένη εβδομάδα έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη, θα ηττηθούν αυτή τη φορά από τους Μαχητές, μετά από μια άκρως ενδιαφέρουσα και συναρπαστική μάχη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, στην διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού θα βρεθούν δύο γυναίκες. Η Ελένη Χατζίδου και η Κατερίνα Χαλικιά. Δεν είναι γνωστό ακόμη ποιο θα είναι το τρίτο πρόσωπο που θα βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.

Η αλλαγή ώρας στο Survivor

Η αλλαγή στην ώρα έναρξης του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ μοιραία έχει φέρει αλλαγές και στην ώρα που ξεκινάει το Survivor 2.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, το ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο από ‘δω και στο εξής θα ξεκινάει στις 20:40, αφού το κεντρικό δελτίο του καναλιού θα αρχίζει στις 19:45. Το Survivor θα ολοκληρώνεται στις 00:40.