Οι Μαχητές είναι υποκριτές! – «Ξεσπάθωσε» η Αγγελική Κοκαλίτσα του Survivor [βίντεο]

05/02/18 • 19:04 | UPD 05/02/18 • 19:04

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το Survivor έδωσε η Αγγελική Κοκαλίτσα.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης περιέγραψε στην εκπομπή «Εδώ Survivor»τους λόγους για τους οποίους ένιωθε απομονωμένη και απομακρυσμένη από την υπόλοιπη ομάδα και μίλησε για την πεσμένη της ψυχολογία ήδη από τις πρώτες ημέρες της παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

«Έγιναν πράγματα πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Ειδικά όταν συζητήθηκε το πρόμο βίντεο του Survivor και η διαφήμιση που είχα πριν μπω στο παιχνίδι την οποία κάποιοι θεώρησαν ότι μπορεί να είναι ένα προβάδισμα. Όλο αυτό μου δημιούργησε πολύ αρνητική ενέργεια και προσπάθησα κατά την είσοδο μου στο παιχνίδι να μη δώσω καμία σημασία και είπα «Αγγελική θα σε μάθουν, δεν υπάρχει πρόβλημα»» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η Αγγελική Κοκαλίτσα αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη στο πρώτο κιόλας αγώνισμα και συνέβαλε στην κακή ψυχολογία της. «Ξεκινώντας το πρώτο αγώνισμα φέρνω την πρώτη ήττα. Έρχεται λοιπόν κάποια συμπαίκτρια μου και μου ανακοινώνει ότι επειδή ήμουν η πιο αδύναμη, έτσι χαρακτηρίστηκα, η αδύναμη της ομάδας δεν θα παίξω στον δεύτερο γύρο και λέω «γιατί; Θέλω να ξανααγωνιστώ, ήμουν αγχωμένη»» τόνισε.

Έκανε μάλιστα λόγο για διαφορετική συμπεριφορά των συμπαικτών της μπροστά και πίσω από τις κάμερες καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «μπορεί να ήμουν πέντε ώρες μόνη μου και να μην ερχόταν κανείς να δει αν είμαι καλά. Να μου πει ένα καλημέρα. Και μόλις ερχόταν η κάμερα ξεκινούσαν το τροπάριο «γιατί Αγγελική είσαι μόνη σου;». Εγώ αυτό το θεωρούσα διπροσωπία. Και εκεί άρχισε να βγαίνει η αντίδραση μου».