Νευρίασε ο Παρθένης με τον Αργιανίδη για το Survivor: Με είπες χαζό; [βίντεο]

02/02/18 • 20:13 | UPD 02/02/18 • 20:13

Κόντρα on air ξέσπασε μεταξύ του Αλέξανδρου Παρθένη και του Πάνου Αργιανίδη.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor βρέθηκαν στην εκπομπή «ΕΔΩ Survivor». Ο Πάνος Αργιανίδης έκανε έναν εκτενή μονόλογο για τον φετινό κύκλο αναφέροντας πως δεν έχει στοιχεία ριάλιτι που θα το έκαναν πιο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, έριξε σπόντα στον περσινό νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλο υποστηρίζοντας ότι θα είχε φύγει από το παιχνίδι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα αν ψήφιζαν οι ίδιοι οι παίκτες, όπως στο original της Αμερικής.

Στη συνέχεια, δεν δίστασε να σχολιάσει την επιλογή των παικτών από την παραγωγή, επισημαίνοντας ότι ο μέσος τηλεθεατής δεν μπορεί να ταυτιστεί με τα φετινά πρόσωπα.

Στη συνέχεια ο Αργιανίδης σχολίασε ότι το κίνητρο όσων μπήκαν στο παιχνίδι είναι να συζητηθούν, ενώ χαρακτήρισε «χαζούς» όσους δεν έχουν αυτόν τον σκοπό.

Αυτό το σχόλιο εκνεύρισε τον Παρθένη με αποτέλεσμα να ρωτήσει, «μόλις με είπες χαζό;». Τότε, στην προσπάθειά του να «μαζέψει» τα ασυμμάζευτα, ο Αργιανίδης είπε ότι ο Παρθένης μπήκε στο παιχνίδι τελευταία στιγμή, καθώς ακύρωσε τη συμμετοχή του κάποιος άλλος… (ο Δημήτρης Βλάχος), κάτι που έκανε τα πράγματα χειρότερα.