Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε με φόρεμα της Μαρέβας Μητσοτάκη [εικόνες]

31/01/18 • 18:10 | UPD 31/01/18 • 18:11

Τον τελευταίο καιρό τα περισσότερα looks της Ελένης Μενεγάκη αρέσουν πολύ με την παρουσιάστρια να ξέρει τι πρέπει έχοντας τη βοήθεια του στιλίστα της Γιάννη Τράκα.

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε μια δημιουργία του brand Zeus + Dione του οποίου συνιδιοκτήτρια είναι Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.

Πρόκειται για μεταξωτό φόρεμα, σε μπλε ρουά και ακολουθεί πιστά τη σχεδιαστική γραμμή του brand το οποίο δημιουργεί πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ κατασκευασμένα από άριστες πρώτες ύλες και αξιοποιώντας Έλληνες και Ελληνίδες τεχνίτες, από τα Πομακοχώρια ως το Σουφλί. Οι μπλε κλασικές γόβες ήταν Mark Milan.

Το μπλε αυτό φόρεμα ονομάζει Circe. Σύμφωνα με την περιγραφή του φορέματος, η Κίρκη ήταν η πριγκίπισσα που συνάντησε ο Οδυσσέας κατά το ταξίδι της επιστροφής του προς την Ιθάκη. Αυτό το φόρεμα είναι εμπνευσμένο από την μυθική πριγκίπισσα και είναι φτιαγμένο από μετάξι. Αναδεικνύει την απλότητα με απλές ίσιες γραμμές και με τα crepe de chine στο μπροστινό μέρος του φορέματος.

Εκτός από τον στυλίστα της, η ομάδα που επιμελείται την εμφάνιση της κυρίας Μενεγάκη, αποτελείται από τον hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση, την make up artist Ρούλα Σταματοπούλου.