Τα «ωραιότερα οπίσθια του Instagram» εκδιώχθηκαν από πτήση της American Airlines [εικόνες & βίντεο]

30/01/18 • 11:02 | UPD 30/01/18 • 11:02

Aπό πτήση της American Airlines εκδιώχθηκε το Σάββατο η Jen Selter– ένα από τα πιο γνωστά fitness μοντέλα του Instagram, που έγινε γνωστή σε για τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της- εν πολλοίς τα ωραιότερα του Instagram- για τα οποία έλεγε ότι δεν έχει κάνει επέμβαση, μα απλά γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή της – μετά από καυγά που είχαν η ίδια και η αδελφή της με αεροσυνοδό και τον πιλότο.

Η ίδια ανέβασε βίντεο από με το περιστατικό στον λογαριασμό της στο Twitter.Όπως αναφέρει το TMZ, η Selter και η αδελφή της μπήκαν σε αεροπλάνο στο Μαϊάμι, το οποίο ήταν να πετάξει για το αεροδρόμιο La Guardia της Νέας Υόρκης, ωστόσο η πτήση είχε καθυστέρηση 1,5 ώρες εξαιτίας προβλημάτων μηχανολογικής φύσης.

Η ίδια καθόταν όταν ένας άλλος επιβάτης πήγε στην τουαλέτα, και αυτή σηκώθηκε για να πάρει κάτι από το ντουλαπάκι των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα. Αεροσυνοδός της είπε να καθίσει ξανά, και προέκυψε διαφωνία, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ερωτηθεί εάν θέλει να φύγει από την πτήση, με την ίδια να απαντά «ναι» (αργότερα είπε πως το είπε σαρκαστικά).

Στη συνέχεια κλήθηκε ο πιλότος και ο καυγάς φούντωσε, με άλλους επιβάτες να εμπλέκονται. Τελικά αστυνομικοί ανέβηκαν στο αεροπλάνο και απομάκρυναν την Selter, την αδελφή της και έναν άλλο επιβάτη.

Η Jen Selter, με 11,7 εκατ. followers στο Instagram και 1,15 εκατ. στο Twitter, δηλώνει «fitness lover» και «lifestyle influencer» και ασχολείται με θέματα εμφάνισης, διατροφής, φυσικής κατάστασης κ.α.

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Good Morning!! I love LA but NYC is where my 🍑 is

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

I’ll meet you here

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on