Επικό fail στο Photoshop

Απίστευτη γκάφα του Vanity Fair: Με 3 χέρια η Οπρα, με 3 πόδια η Γουίδερσπουν ! [εικόνες]

26/01/18 • 11:10 | UPD 30/01/18 • 17:25

Δεν έχει προηγούμενο η γκάφα του Vanity Fair με τις τρεις ηγετικές φιγούρες του κινήματος #MeToo, Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, συνοδευόμενες από τον πάντα γοητευτικό Τομ Χανκς στο εξώφυλλο του περιοδικού για το 2018.

Επιμέλεια: Ευάγγελος Σκαναβής

Το συγκεκριμένο ωστόσο, όπως φαίνεται θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα… fail στο photoshop που έχει κάνει ποτέ ένα τόσο glamorous έντυπο.

Έπεσε τέτοιο photoshop στις φωτογραφίες της Annie Leibovitz που η Όπρα απέκτησε τρίτο χέρι και η Ρις Γουίδερσπουν ένα επιπλέον πόδι.

Με μεγάλη δόση χιούμορ σχολίασαν η Όπρα Γουΐνφρεϊ και η Ρις Γουίδερσπουν την επική γκάφα.

«Λοιπόν… υποθέτω ότι τώρα όλοι ξέρουν πως έχω 3 πόδια. Ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε για αυτό που είμαι», σχολίασε η Ρις Γουίδερσπουν. Η Όπρα δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με άφθονη δόση χιούμορ. «Αποδέχομαι το τρίτο σου πόδι από τη στιγμή που αποδέχεσαι το τρίτο μου χέρι».

Φυσικά ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει για την γκάφα το περιοδικό στα social media. «Τώρα που αποκαλύφθηκε η Όπρα ως εξωγήινη με 3 χέρια, η προοπτική της προεδρικής υποψηφιότητάς της παίρνει πιο απειλητική τροπή». «Αν περνάτε δύσκολα σήμερα στη δουλειά θυμηθείτε ότι δεν είστε ο άνθρωπος που έδωσε το ok για τις φωτογραφίες της Ρις Γουίδερσπουν με τρία πόδια και της Όπρα Γουΐνφρεϊ με τρία χέρια».

Τα επικά fail έρχονται λίγες ώρες αφότου το Vanity Fair αποκάλυψε πως αφαίρεσε ψηφιακά τον James Franco μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του.