Ξανά στο νοσοκομείο η Μίνα Αρναούτη – Τι συνέβη [εικόνες]

19/01/18 • 19:28 | UPD 19/01/18 • 19:28

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε και πάλι στο χειρουργείο στον Ευαγγελισμό και ανέβασε και φωτογραφίες στα social media, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα πήγαν καλά για εκείνη.

Στον Ευαγγελισμό βρέθηκε και πάλι η Μίνα Αρναούτη όπου υποβλήθηκε σε μια ακόμη επέμβαση. Εκεί άλλωστε είχε πάει και μετά το σοβαρό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η συνεπιβάτιδα του Παντελη Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ, μετά το σοβαρό τροχαίο, έμεινε για μήνες στην εντατική και έκανε πολλαπλά χειρουργεία. Τώρα, ευτυχώς, είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της, ωστόσο, χρειάζεται να κάνει ακόμη κάποια χειρουργεία. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξή της, η ζωή της κινδύνευσε, πέρασε δύσκολες ώρες και οι περιπέτειες της δεν έχουν τελειώσει. Πλέον, η Μίνα συνεχίζει τη ζωή της, αλλά χρειάζεται ακόμη πολύ φροντίδα και κάποιες επιπλέον χειρουργικές επεμβάσεις.

Το νοσοκομείο, όμως, πια δεν την φοβίζει. Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε και πάλι στο χειρουργείο στον Ευαγγελισμό και ανέβασε και φωτογραφίες στα social media, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα πήγαν καλά για εκείνη.

Copy link
Powered by Social Snap