Ελλάδα έχεις ταλέντο: Οι House of Drama νικητές του τελικού! [βίντεο]

22/12/17 • 10:50 | UPD 22/12/17 • 10:50

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι χορευτές Ντίνος Καντής-Κυριάκος Ευθυμίου, που χόρευαν τοποθετώντας αντικείμενα στο κεφάλι τους.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο στον ΣΚΑΙ και η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ανακήρυξε νικητές τους House of Drama.

Το χορευτικό γκρουπ κέρδισε 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι χορευτές Ντίνος Καντής-Κυριάκος Ευθυμίου, που χόρευαν τοποθετώντας αντικείμενα στο κεφάλι τους.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος είχε πολύ χιούμορ, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να λέει με το δικό του μοναδικό τρόπο: «Μόνο ο Μαραβέγιας μη βγει πάλι», αφού το The Voice το κέρδισε και φέτος τραγουδιστής από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Οι House of Drama είναι πολυπληθής χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και εντυπωσίασαν το κοινό σε κάθε εμφάνισή τους στο σόου και ειδικά με την παρουσίαση που έκαναν στον μεγάλο τελικό.

Το θέμα τους ήταν εμπνευσμένο από την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα και έμοιαζε με ταινία επιστημονικής φαντασίας, ενώ περιείχε εντυπωσιακή χορογραφία, αλλαγές κουστουμιών και μουσική.

Στην δεύτερη θέση ο Ντίνος Κκαντή και ο Κυριακός Ευθυμίου:

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του τελικού: