Ξέσπασε η Εύη Βατίδου σε συνέντευξη σε ερώτηση για τον Κούγια [βίντεο]

18/12/17 • 14:01 | UPD 18/12/17 • 14:38

Με το στόμα ανοικτό έμεινε η δημοσιογράφος στο Το Πρω1νό που πήρε συνέντευξη από την Εύη Βατίδου, καθώς οι απαντήσεις της ήταν απροσδόκητες.

Με το στόμα ανοικτό έμεινε η δημοσιογράφος της εκπομπής Το Πρω1νό που πήρε συνέντευξη από την Εύη Βατίδου, καθώς οι απαντήσεις της ήταν… απροσδόκητες, με αποκορύφωμα την αντίδρασή της όταν η κουβέντα πήγε στον Αλέξη Κούγια!

«Ο γιος μου, ο Χρήστος, είναι 16 ετών και η κόρη μου, η Μάιρα, 13», ανέφερε το πρώην μοντέλο και, όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται τη στιγμή που τα παιδιά θα της πουν ότι φεύγουν από το σπίτι, απάντησε: «ναι, εντάξει, οκ. Θα έρθει αυτή η ώρα! Θα ζω όλη μου τη ζωή με τον Χρήστο και την Μάιρα;».

Οι… εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η Εύη ζήτησε διευκρινήσεις στην ερώτηση αν θα προχωρούσε παρακάτω την ζωή της και συνέχισε: «βαρέθηκα να απαντάω για δεύτερο γάμο. Περσινά ξινά! Τι με ρωτάς; Εσύ θα ξανάκανες; Τι με ρωτάτε συνέχεια;».

«Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα! Δεν θα χαραμίσω τον χρόνο που μου δίνετε απλόχερα για να συζητήσω πάλι για τους δημοσιογράφους και τον Τύπο. Δεν με ενδιαφέρει να στο απαντήσω αυτό, πάμε παρακάτω!», είπε λίγο αργότερα, στην ερώτηση αν έχει υπάρξει δημοσίευμα που την έχει ενοχλήσει και επεσήμανε ότι την ενδιαφέρει να μιλήσει για την δουλειά της στην τηλεόραση, τα ρούχα που θα ετοιμάσει και την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.

Τέλος, στην ερώτηση για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, απάντησε, φανερά εκνευρισμένη: «τι σχέση έχει; Δεν έχει καμία σχέση. Ούτε καν. Αυτό που μου λες τώρα… Απορώ γιατί το είπες. Νομίζω ότι απάντησα. Νομίζω είμαστε καλυμμένοι. Δεν είμαστε;»,

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη:

Πηγή: peoplegreece.com