«Ένιωσα ότι με βίασε με τα δάχτυλα» – Λεπτομέρειες-σοκ για τον Ντάστιν Χόφμαν

15/12/17 • 12:32 | UPD 15/12/17 • 13:59

Ο Ντάστιν Χόφμαν φαίνεται να έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη φίλη της κόρης του!

Ο Ντάστιν Χόφμαν φαίνεται να έκανε σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη φίλη της κόρης του!

Η Κόρι Τόμας, ήταν 16 ετών όταν γνώρισε τον ηθοποιό και τονίζει πως η ίδια μαζί με τον ηθοποιό και την κόρη του πέρασαν μαζί εκείνο το απόγευμα. Πήγαν για δείπνο και μετά την έπεισε να γυρίσει μαζί τους στο ξενοδοχείο.

Η κόρη του ηθοποιού έφυγε και επέστρεψε σπίτι κι έτσι η 16χρονη είχε μείνει μαζί του στο ξενοδοχείο. Η Κόρι Τόμας υποστηρίζει πως βγήκε από το μπάνιο και έμεινε γυμνός: «Στεκόταν εκεί γυμνός. Νομίζω σχεδόν κατέρρευσα στην πραγματικότητα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δει γυμνό άντρα. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε τον χρόνο του μέχρι να ξανατυλιχθεί με την πετσέτα του».

Προσποιήθηκε πως δεν άκουσε τα σεξουαλικά σχόλια και ευτυχώς χτύπησε το τηλέφωνο. Είχε φτάσει η μητέρα της για να την πάρει. Ένιωσε ταπεινωμένη από το περιστατικό και δεν είπε στη μητέρα της, τη δικηγόρο Ζουλίκα Τόμας , τι είχε συμβεί. Εκείνη ωστόσο πάντα υποψιαζόταν ότι είχε συμβεί κάτι. Η επιτυχημένη σήμερα θεατρική συγγραφέας και μητέρα ενός παιδιού αισθάνθηκε έτοιμη να μιλήσει για το συμβάν 7 χρόνια μετά σε συγγενικό της πρόσωπο.

Η Τόμας είναι μόνο μία από τις πολλές γυναίκες που τον κατηγορούν τον για ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: gossip-tv.gr