Σοκάρει η Αλέξια: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 12

12/12/17 • 12:13 | UPD 12/12/17 • 12:17

Η Αλέξια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή, Τετ Α Τετ, σε Κυπριακό κανάλι, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Η Αλέξια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή, Τετ Α Τετ, σε Κυπριακό κανάλι, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε όταν ήταν 12 ετών.

«Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση, που άρχισαν να γίνονται γνωστά και μπόρεσαν οι γυναίκες άφοβα να μιλήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτης και συνέχισε «Το είπα αμέσως στους γονείς μου ότι κάτι συνέβη… ήμουν 12 χρονών. Δεν το είπα ποτέ δημόσια και θέλω να το πω γιατί θέλω να ξεφοβηθούν οι γυναίκες».

«Ευτυχώς δεν με άγγιξε. Μόνο με λόγια και με χειρονομία που την απέφυγα εγώ. Ήταν αρκετά και τα δύο για να με τραυματίσουν, χωρίς να με αγγίξει κανένας. Άλλο πρόσωπο στη δεύτερη περίπτωση. Και τα δύο πάρα πολύ γνωστά. Το είπα στους γονείς μου, θύμωσαν αλλά αυτός ήταν πολύ ισχυρός. Η κίνηση με τραυμάτισε σε όλη μου τη ζωή. Ο δεύτερος μου είπε «Αν πας Ελλάδα αυτά θα πρέπει να τα συνηθίσεις. Έτσι θα είναι στην Ελλάδα». Μίσησα την Ελλάδα που μου ανέφερε αυτός», κατέληξε η Αλέξια.