Γκολεμά για Μενεγάκη: Τραγικό να χάνει από ένα πεθαμένο MEGA

11/12/17 • 10:54 | UPD 11/12/17 • 10:54

Σκληρά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη χρησιμοποίησε η Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζοντας την τηλεθέαση της «ωραίας Ελένης» της ελληνικής TV.

Σκληρά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη χρησιμοποίησε η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζοντας την τηλεθέαση της «ωραίας Ελένης» της ελληνικής TV.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, η κυρία Γκολεμά είπε πως θεωρεί ανεπίτρεπτο η Ελένη Μενεγάκη να χάνει σε νούμερα τηλεθέασης από τις επαναλήψεις του Mega.

«Η Ελένη δυστυχώς δεν έχει βρει αυτό που χρειάζεται η εκπομπή της. Το τραγικό στην περίπτωση της, δεν είναι ότι την έχουν ξεπεράσει οι ζωντανές εκπομπές που έχει απέναντι της, αλλά η »Μαρία η Άσχημη». Είναι ανεπίτρεπτο να χάνει από ένα πεθαμένο Mega», είπε η τηλεκριτικός.

Ολοκλήρωσε τον σχολιασμό της για την παρουσιάστρια και την εκπομπή της, λέγοντας: «Μόνο η βασίλισσα της Αγγλίας είναι σταθερή στον θρόνο της, οι υπόλοιποι θρόνοι είναι για να αλλάζουν. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, δεν υπάρχει και κανείς για να τη διαδεχτεί, αν και είναι αλήθεια ότι η Ελένη έχει πτώση στην καριέρα της. Προσωπικά δεν θα την αφορίσω, αν και πιστεύω ότι είναι επείγον να φέρει τούμπα το καράβι της για να σωθεί».