Η Μπέλα Χαντίντ σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης στο Λονδίνο [εικόνες]

11/12/17 • 10:48 | UPD 11/12/17 • 10:48

Το σούπερ μόντελ Μπέλα Χαντίντι βρίσκονταν σε ένα πάρτι που λάμβανε χώρα στην Oxford Street και κατέβηκε από την λιμουζίνα της.

Ύστερα από τις ανακοινώσεις του «πλανητάρχη» Ντόναλντ Τραμπ ότι θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου έγιναν διαδηλώσεις κατά της απόφασης αυτής.

Μία τέτοια διαδήλωση έγινε και έξω από την πρεσβεία της Αμερικής στο Λονδίνο, την ώρα όμως της διαδήλωσης το σούπερ μόντελ Μπέλα Χαντίντι βρίσκονταν σε ένα πάρτι που λάμβανε χώρα στην Oxford Street.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο της, το αυτοκίνητό της 21χρονης καλλονής «κόλλησε» πίσω από τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το Hyde Park, όπως αναφέρει το περιοδικό Metro.

Το μοντέλο, το οποίο είναι παλαιστινιακής καταγωγής, έβγαλε το κεφάλι του από το αυτοκίνητο για να τραβήξει φωτογραφίες και έπειτα – φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και ένα λευκό παλτό για το πάρτι – βγήκε έξω για να μπει ανάμεσα στους διαδηλωτές.

Φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, φαινόταν άνετη και φώναξε μαζί με τους υπόλοιπους συνθήματα κατά της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ.

Η παρουσία της Μπέλα στη διαδήλωση κράτησε μόλις λίγα λεπτά της ώρας, αρκετά για να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της και στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητό της.

Η Μπέλα δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες στα social media και να σχολιάσει στο twitter γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «η μεταχείριση του παλαιστινιακού λαού είναι άδικη, μονόπλευρη και δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Στέκομαι στο πλευρό της Παλαιστίνης».

Δεν παρέλειψε να γράψει επίσης για τον πατέρα της και τους Παλαιστίνιους συγγενείς της που με το άκουσμα της ανακοίνωσης του Αμερικανού Προέδρου βυθίστηκαν όπως είπε στη θλίψη.

?

A post shared by ? (@bellahadid) on

?

A post shared by ? (@bellahadid) on

Murphy wants you to watch #vsfs2017 tomorrow 10pm @cbstv ??????? @monica.mitro

A post shared by ? (@bellahadid) on

A post shared by ? (@bellahadid) on

A moment in time….?

A post shared by ? (@bellahadid) on

What a dream come true…This year felt like my first year all over again. Emotionally, physically, mentally, in my health I feel so much stronger in so many ways and I am so grateful to all who have supported me, believed in me and stood by me. Thank you for giving me this opportunity again sweet @ed_razek @monica.mitro @10magazine @johndavidpfeiffer Yesterday was so unreal on so many levels. It took so much for all of this to come together and truly as a team we pulled it together as a WHOLE. I am grateful. I am happy. I am humbled. And I just can't stop smiling thinking about it!!! I can't wait for you all to tune in to this show. #vsfs2017 . Also … WAS IT NOT MEANT TO BE THAT MY WINGS ARE THE DAMN ? EMOJI!?!?!!? Meant to be!!!!!! DREAM LOOK!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?????????????????????????????????

A post shared by ? (@bellahadid) on

Let's DO THIS!!!!!!!!!!!!✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨?????????????????⭐️⭐️⭐️⭐️

A post shared by ? (@bellahadid) on