«Ο πατέρας μου ήταν παιδόφιλος!» – Σοκάρει ο γιος της Τζόαν Κόλινς

26/11/17 • 17:45 | UPD 26/11/17 • 17:45

Αποκαλύψεις φωτιά έκανε ο γιος της Τζόαν Κόλινς και του Άντονι Νιούλεϊ, Σάσα, σε συνέντευξή του στη Sunday Times

Σάλος έχει  προκληθεί από  τις αποκαλύψεις του γιου της Τζόαν Κόλινς και του Άντονι Νιούλεϊ, Σάσα, σε συνέντευξή του στη Sunday Times, ενόψει της κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Unaccompanied Minor»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σκοτεινή σεξουαλική ροπή του πατέρα του οδήγησε στην οδυνηρή κατάρρευση του γάμου των γονιών του.

 «Ήταν παιδόφιλος. Τον πατέρα μου προσέλκυε η παιδικότητα. Έλεγε ότι η αθωότητα ήταν αφροδισιακή. Αυτή ήταν η σεξουαλική του κλίση και ήταν ένα πολύ επικίνδυνο και καταστροφικό πράγμα. Ο πατέρας μου είχε πάντα το σεξ στην πρώτη γραμμή. Με εξέθετε σε όλο αυτό, κάτι το οποίο δεν ήταν απαραίτητο», σημείωσε ο Σάσα.

Εξήγησε ότι η ταινία του πατέρα του με τίτλο «Can Heironymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?» του 1969 ήταν μία «παραδοχή της παιδοφιλίας»

«Ο Mercy Humppe είναι ο τέλειος παιδεραστής. Η μητέρα μου καταστράφηκε από αυτήν την ταινία», σημείωσε.

Ο Άντονη και η Τζόαν χώρισαν μετά από μία έντονη δικαστική διαμάχη το 1970. Εκείνος στη συνέχεια παντρεύτηκε την πρώην αεροσυνοδό Ντάρεθ Ριτς με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 1989. Ο Άντονι Νιούλεϊ πέθανε σε ηλικία 67 ετών το 1999.