Ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου: Δεν είμαι γυμνή και τόπλες στην παράσταση [βίντεο]

24/11/17 • 19:24 | UPD 24/11/17 • 19:24

«Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό γίνεται γιατί προφανώς με χτυπάνε» δηλώνει η Μαρία Κορινθίου για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνιση της.

Η Μαρία Κορινθίου αντέδρασε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό με το κοστούμι που φοράει στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες».

Μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες Τv η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει: «Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Οι εικόνες που έχετε δει με το συγκεκριμένο κοστούμι είναι πλάνα τα οποία τραβήχτηκαν την πρώτη μέρα της παράστασης. Το πήρα στα χέρια μου την τελευταία στιγμή και ουσιαστικά δεν είχαμε προλάβει να κάνουμε πρόβα με το κοστούμι και με τα φώτα. Παρ’ όλα αυτά, το κοστούμι φέρει εσωτερική επένδυση και στο συγκεκριμένο σημείο εγώ ως γυναίκα φρόντισα επιπλέον να βάλω κάποια ειδικά πατς.

Όμως, αυτά τα πατς… σφοράρανε πάρα πολύ με το έντονο φως και όλοι βγήκαν και έκαναν τα σχόλιά τους λέγοντας πως είμαι τόπλες ή γυμνή. Θέλω λοιπόν να διευκρινίσω ότι ούτε τόπλες είμαι, ούτε γυμνή. Τα θέατρο είναι θέατρο, τα κοστούμια είναι κοστούμια. Έχουν υπάρξει και υπάρχουν ήδη θεατρικές σκηνές που έχουν καθαρό γυμνό. Καταλαβαίνω ότι αυτό πέφτει μόνο σε εμένα και έχει γίνει ολόκληρο θέμα. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό γίνεται γιατί προφανώς με χτυπάνε». 

«Για ποιο λόγο χτυπάνε εσένα;» ρώτησε η δημοσιογράφος την Μαρία Κορινθίου για να πάρει την απάντηση: «Θεωρώ σίγουρο πως ο ένας λόγος είναι ότι γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω τίποτα να πέσει και απαντάω. Ταυτόχρονα όμως αυτό είναι και κάτι πάνω στο οποίο γίνονται νούμερα. Αυτό είναι. Είναι μια επίθεση που τώρα βγαίνω να πάρω θέση».

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου λέει πως πιστεύει στον εαυτό της «πάρα πολύ γιατί έχω πέσει, έχω χτυπήσει, έχω ματώσει πάρα πολλές φορές και αλίμονό μου άμα δεν με πίστευα, θα με είχαν κατασπαράξει» ενώ αναφέρθηκε στο αν την επηρεάζουν οι επιθέσεις που δέχεται: «Εξαρτάται από το τι μπορεί να ειπωθεί. Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι κάποια πράγματα βέβαια και με ενοχλούν, άνθρωπος είμαι. Άνθρωπος που δεν έχω από πίσω μου κάποιον μάνατζερ, κανάλια ή οτιδήποτε για να με προστατεύσουν. Οπότε ο δικηγόρος της Μαρίας είναι η Μαρία, δεν είναι κάποιος άλλος. Που σημαίνει ότι όταν αισθανθώ ότι με θίγουν, σαφέστατα θα υπάρξουν στιγμές που θα πάρω θέση. Θα υπάρξουν στιγμές που θα θυμώσω, που θα στεναχωρηθώ και που θα αδιαφορήσω».