Σφακιανάκης: Επιβάλλεται να μου ζητήσει συγγνώμη η Βανδή! [βίντεο]

23/11/17 • 10:51 | UPD 23/11/17 • 10:51

«Εγώ δεν είμαι παιδί μεταναστών, υπήρξα μετανάστης» είπε ο Νότης Σφακιανάκης και συνέχισε ότι δεν έχουν μιλήσει εκ τότε με τη Δέσποινα Βανδή.

Το ζήτημα της αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη το 2013, έθιξε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην εκπομπή Late Night Show με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Η Δέσποινα Βανδή το 2013 είχε αποχωρήσει από το σχήμα που ετοίμαζαν με τον Νότη Σφακιανάκη, θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της από τις θετικές δηλώσεις του τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή.

Η τραγουδίστρια με ανακοίνωση της στο Facebook ξεκαθάρισε τη θέση της και κατέληγε γράφοντας ότι είναι παιδί μεταναστών, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή του στις θετικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή.

«Εγώ δεν είμαι παιδί μεταναστών, υπήρξα ο ίδιος μετανάστης» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχουν μιλήσει εκ τότε με τη Δέσποινα.

«Τι να της πω; Εκείνη πρέπει να έρθει να μου πει “συγγνώμη”. Επιβάλλεται να μου πει “συγγνώμη!”. Όταν κάνεις λάθος αυτό πρέπει να κάνεις, για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες, για να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει»!