Τι καταγγέλλει 16χρονη

Καταγγελία κατά του Σταλόνε για σεξουαλική παρενόχληση

17/11/17 • 12:11 | UPD 17/11/17 • 12:11

Ο «χείμαρρος» των αποκαλύψεων για σεξουαλικά σκάνδαλα με πρωταγωνιστές επιφανείς πολιτικούς και ανθρώπους του θεάματος, ακόμα και διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, συνεχίζει την «πορεία» του, παρασύροντας και άλλους επώνυμους στο πέρασμά του.

Μια νέα καταγγελία σεξουαλικής εκμετάλλευσης με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Σιλβέστερ Σταλόνε συγκλονίζει το Χόλιγουντ. Σύμφωνα με καταγγελία, όπως δημοσιεύει η DailyMail, ο ηθοποιός υποχρέωσε μια 16χρονη κοπέλα να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο μαζί με τον σωματοφύλακά του.

Το περιστατικό που καταγγέλθηκε από τη 16χρονη κοπέλα, φέρεται να συνέβη το 1986, στο περιθώριο των γυρισμάτων Over the Top. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε εμφανίζεται, σύμφωνα με την καταγγελία, να υποχρεώνει τη 16χρονη τότε, κοπέλα, να κάνει στοματικό σεξ στον ίδιο και στον φρουρό του και αμέσως μετά, οι δύο άνδρες να την απειλούν ότι θα τη χτυπήσουν στο κεφάλι, αν δημοσιοποιήσει την ιστορία.

Η έκθεση της αστυνομίας φέρεται να αναφέρει πως ο 40χρονος τότε ηθοποιός, συνάντησε τη 16χρονη στις εγκαταστάσεις του τότε Las Vegas Hilton και της έδωσε τα κλειδιά του δωματίου του. Σύμφωνα με την αναφορά και τις δηλώσεις του κοριτσιού, ο Σταλόνε έκανε σεξ μαζί της και ακολούθως της είπε ότι είναι πολύ «σφικτή». Τότε τη ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ σεξ με δύο άνδρες μαζί.

Η κοπέλα φέρεται να υποστήριξε πως ο ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της και την απείλησε ότι θα «της σπάσει το κεφάλι» αν δεν κάνει ό,τι της λέει ή αν αναφέρει πουθενά το περιστατικό.

Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς, ενώ δεν υπήρξε απάντηση από εκπροσώπους του Σταλόνε.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας, η 16χρονη δήλωσε ότι δεν αποκάλυψε την ιστορία στον Τύπο, διότι ήταν φοβισμένη και τρομοκρατημένη.