Το σέξι βίντεο κλιπ του Τζόνι Ντεπ και το… τρίο με δύο καλλονές [βίντεο]

14/11/17 • 19:48 | UPD 14/11/17 • 19:48

Από τον Marilyn Manson περιμένουμε τα πάντα και ότι και να κάνει, τίποτα δεν μας εκπλήσσει. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Johnny Depp...

Από τον Marilyn Manson περιμένουμε τα πάντα και ότι και να κάνει, τίποτα δεν μας εκπλήσσει. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Johnny Depp…

Ο ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει είναι η αλήθεια να πρωταγωνιστεί σε τέτοιες σκηνές. Τι εννοούμε; Ο Johnny Depp συμμετέχει στο νέο video clip του Marilyn Manson και είναι πιο προκλητικός από ποτέ.

Τον βλέπουμε στο κρεβάτι να κάνει τριο με sexy καλλονές και να επιδίδεται σε… ερωτικές πράξεις. Και ο Johnny Depp εκκεντρικός είναι στην προσωπική του ζωή και μάλιστα είναι κολλητός φίλος με τον τραγουδιστή γι αυτό και δέχτηκε άλλωστε να παίξει στο video clip του για το τραγούδι «KILL4ME»

Ήδη το video clip έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κυρίως εξαιτίας των καυτών ερωτικών σκηνών που περιλαμβάνει. Δεν είναι και… συνηθισμένο να τους βλέπεις σε τέτοιες σκηνές άλλωστε.