Η ανάρτηση της Βανδή για την διάρρηξη στο σπίτι της – Πήραν 200.000 ευρώ!

13/11/17 • 10:12 | UPD 13/11/17 • 10:12

Με μια ανάρτηση στο Instagram τοποθετήθηκε η Δέσποινα Βανδή για τη διάρρηξη στο σπίτι της στη Βούλα το βράδυ του Σαββάτου.

Με μια ανάρτηση στο Instagram τοποθετήθηκε η Δέσποινα Βανδή για τη διάρρηξη στο σπίτι της στη Βούλα το βράδυ του Σαββάτου.

«Όταν κάνει κακό σου γυρίζει πάντα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεο από το τέλος της παράστασης Mamma Mia το βράδυ της Κυριακής.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους φίλους της γιατί, όπως έγραψε, «το είχα πολλή ανάγκη».

Οι διαρρήκτες που χτύπησαν τη μεζονέτα της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά αξίας μεγαλύτερης των 200.000 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους ενώ το διάσημο ζευγάρι απουσίαζε.

Σας ευχαριστούμε παρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο!Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece!Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν!Εχω μια αρχή στη ζωή μου…Όταν κανεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κανεις καλό αυτό επιστρέφει… Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου…

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on