Σφοδρή αντιπαράθεση Δάντη-τηλεθεάτριας περί ομοφυλοφιλίας: «Πέσε να πεθάνεις!» [βίντεο]

12/11/17 • 16:02 | UPD 12/11/17 • 16:14

Έντονο καυγά με τηλεθεάτρια είχε ο γνωστός τραγουδοποιός κι ερμηνευτής, Χρήστος Δάντης,

Έντονο καυγά με τηλεθεάτρια είχε ο γνωστός τραγουδοποιός κι ερμηνευτής, Χρήστος Δάντης, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, γύρω από το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Σχετικά με το δικαίωμα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών, η παρουσιάστρια του διάβασε το εξής μήνυμα τηλεθεάτριας: «Ωραία τα λέτε για τα παιδιά που αποφασίζουν στα 15 τους ότι έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις. Τη μάνα τη ρωτάτε πώς νιώθει;».

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο καλλιτέχνης χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσα:

«Δεν καταλαβαίνω. Το παιδί σου θα το αγαπήσεις λιγότερο αν είναι ομοφυλόφιλο; Το θεωρώ κουλό. Κυρία μου, καλή ψυχή! Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι! Εγώ είμαι απόλυτος σε αυτό. Πέσε, κοιμήσου να πεθάνεις. Να περάσει ο χρόνος, να περάσει η ζωή σου και να μην υπάρξει εξέλιξη στον πλανήτη. Το ιδανικό μοντέλο μιας κοινωνίας δεν το έχουμε βρει, θα το αγγίξουμε κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να αρνηθεί τη φύση του κάποιος επειδή πρέπει. Λόγω του ότι η μαμά ή ο μπαμπάς, ο θείος, η θεία… Αυτά είναι τραγικά! Θα μεγαλώσει ένας δυστυχισμένος άνθρωπος και θα κάνει και άλλους δυστυχισμένους. Ο ρατσισμός είναι αφέλεια, ηλιθιότητα, χαζομάρα, είναι επικίνδυνος».