Απίστευτη η Sia: Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία της για να «σώσει» τους φαν της από έναν παπαράτσι

07/11/17 • 17:37 | UPD 07/11/17 • 17:37

Η Sia ανέβασε ένα screenshot της «προσφοράς» που έκανε ο πωλητής της φωτογραφίας στους ενδεχόμενους αγοραστές,

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο απέδειξε η Sia ότι δεν έχει διάθεση να σπαταλά το χρόνο της σε ανοησίες.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε τη Δευτέρα μια γυμνή της φωτογραφία στο Twitter, αφού προηγουμένως είχε πληροφορηθεί πως κάποιος προσπαθούσε να πουλήσει την εν λόγω φωτογραφία στους φαν της. Η φωτογραφία είναι προφανές πως έχει τραβηχτεί από κάποιον παπαράτσι, καθώς η ποιότητα είναι αλλοιωμένη λόγω της απόστασης και η Sia είναι με την πλάτη γυρισμένη στο φακό, αγνοώντας την παρουσία του.

Η Sia ανέβασε ένα screenshot της «προσφοράς» που έκανε ο πωλητής της φωτογραφίας στους ενδεχόμενους αγοραστές, η οποία αναγράφει:

«Αν την αγοράσετε, δεν θα είναι θολή και θα λάβετε επιπλέον άλλες 14 φωτογραφίες».

Έτσι, προκειμένου να γλιτώσει τους φαν της από την κομπίνα και να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα με το όλο θέμα, η Sia ανέβασε ολόκληρη τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας:

«Απ’ ότι φαίνεται κάποιος προσπαθεί να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες μου στους φαν μου. Γλιτώστε τα χρήματά σας, ορίστε, εδώ είναι δωρεάν για όλους. Κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος, παπαράτσι ή χάκερ, προσπαθεί να πουλήσει γυμνές φωτογραφίες των σταρ στο διαδίκτυο. Όλοι θυμόμαστε το μεγάλο σκάνδαλο του 2014, όταν εξαιτίας μιας μεγάλης εισβολής στην υπηρεσία iCloud της Apple, διέρρευσαν στο ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες δεκάδων διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων ήταν η Jennifer Lawrence και η Kate Upton.

Κανείς όμως, μέχρι σήμερα, δεν είχε χειριστεί το θέμα τόσο έξυπνα και με τόσο αυτό-σαρκασμό, όσο η Sia.

Και ο κόσμος του Twitter της το αναγνώρισε αυτό:

Copy link
Powered by Social Snap