Έβγαλαν τα… μαχαίρια οι «Νομάδες της Φωτιάς»

01/11/17 • 22:09 | UPD 01/11/17 • 22:09

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα πράγματα μεταξύ των παικτών στην ομάδα της Φωτιάς

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα πράγματα μεταξύ των παικτών στην ομάδα της Φωτιάς , όπως φάνηκε και από την επίθεση της Χριστίνας Κολέτσα στον Γιώργο Μαυρίδη.

«Έχεις κάποιου είδους στρατηγική; Όταν είναι η κάμερα μπροστά είσαι αλλιώς. Όταν δεν είναι είσαι αλλιώς…» του είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αφήνοντας ευθέως αιχμές για τη συμπεριφορά του. Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Μάνο Πίντζη για το πώς νιώθει στην ομάδα των Ωκεανών. Εκείνος του είπε ότι είναι πικραμένος μεν αλλά κάθε μέρα είναι και καλύτερα.

Μετά ο παρουσιαστής στράφηκε προς τον Γιώργο Μαυρίδη και του είπε ότι τα προγνωστικά θέλανε εκείνον να φύγει από την ομάδα και τελικά ανατράπηκαν. Ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε πώς έγιναν τα πράγματα όταν εκείνος πρότεινε να φύγει οικειοθελώς από την ομάδα.

Η Χριστίνα Κολέτσα ένιωσε θιγμένη από όσα είπε ο παρουσιαστής και μεταξύ άλλων του είπε: «Έχεις κάποιου είδους στρατηγική;».

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο εκρηκτική καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε για τη συμπεριφορά του στο θέμα των σκυλιών που υπάρχουν κοντά στην ομάδα της Φωτιάς. «Είμαστε άνθρωποι που έχουμε έρθει εδώ και Νο 2 αιτία θανάτου είναι αν πέσει καρύδα στο κεφάλι σου και ξαφνικά ακούω ότι κάποια σκυλιά είναι η αιτία μόλυνσης για τους παίκτες. Ερχόμαστε σε έναν ξένο τόπο και πρέπει να αποβάλλουμε κάποια ζώα από εκεί που τα βρήκαμε; (…) Ότι με ενοχλεί σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να το αλλάξω ή να το διορθώσω;», είπε ο γνωστός παρουσιαστής για να πάρει την οργισμένη απάντηση του Μάνου Πίντζη.

««Φοβερό show άλλη μια φορά. Για μένα προτεραιότητα εδώ πέρα είναι οι ομάδες. Θα προστατέψω την ομάδα από ποντίκια, από σκυλιά, από γατιά από οτιδήποτε. Πρέπει να φύγουμε από εδώ όπως ήρθαμε. Τελείωσε…», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Copy link
Powered by Social Snap