Πανζουρλισμός στο Χόλιγουντ

«Θύελλα» μετά τις αποκαλύψεις για τον Σπέισι- Ζητούν τη διακοπή του House of Cards!

30/10/17 • 21:45 | UPD 30/10/17 • 22:11

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση του Άντονι Ραπ, όταν εκείνος ήταν 14 ετών, από τον Κέβιν Σπέισι

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση του πρωταγωνιστή του «Star Trek: Discovery», Άντονι Ραπ, όταν εκείνος ήταν 14 ετών, από τον Κέβιν Σπέισι.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που καλούν το Netflix να σταματήσει την προβολή της επιτυχημένης σειράς «House of Cards», στην οποία ο Σπέισι υποδύεται τον Φρανκ Άντεργουντ, ρόλος για τον οποίο έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα.

Η 5η σεζόν του House of Cards ξεκίνησε να προβάλλεται στις 30 Μαΐου 2017, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη από το Netflix εάν θα υπάρξει και έκτη σεζόν.

Στον απόηχο των αποκαλύψεων του Κέβιν Σπέισι το Twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να ζητούν από το Netflix να «κόψει» τη σειρά.

«Netflix παρακαλώ να απολύστε τον Κέβιν Σπέισι και να φτιάξετε το House of Cards αποκλειστικά για την Κλερ Άντεργουντ», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

«Δεν θα ξαναδώ το House of Cards, αλλά και οτιδήποτε στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Κέβιν Σπέισι», δήλωσε ένας άλλος χρήστης.

«Δεν θα ήταν σοκαριστικό αν έβγαιναν στο φώς περισσότερες ιστορίες για τον Κέβιν Σπέισι. Το Netflix πρέπει να κόψει το House of Cards», έγραψε ένας τρίτος.

Copy link
Powered by Social Snap