Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα: Είναι μια αστειότητα

28/10/17 • 16:24 | UPD 28/10/17 • 16:24

«Μίλησα για το stand up. Και δεν νομίζω ότι είμαι μόνος μου. Δεν συνάντησα κανέναν που να μου πει ότι ήταν ωραίος ο Λιάγκας.»

α βέλη του εναντίον του Γιώργου Λιάγκα εξαπέλυσε γνωστός Έλληνας stand up comedian για την προσπάθεια του παρουσιαστή στην πρεμιέρα της εκπομπής του late night show να δώσει τη δική του νότα, κάνοντας stand up comedy.

Ο λόγος για τον Σίλα Σεραφείμ ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Επιτέλους Σαββατοκύριακου. Μέσα από εκεί, ο stand up comedian επιτέθηκε εναντίον του παρουσιαστή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μίλησα για το stand up. Και δεν νομίζω ότι είμαι μόνος μου. Δεν συνάντησα κανέναν που να μου πει ότι ήταν ωραίος ο Λιάγκας. Είναι μια αστειότητα αυτό, στανταπικά! Το θέμα μας είναι ποιο στέλεχος του καναλιού έδωσε το οκ! Αυτό δεν δίνεις το οκ, αν θες να είσαι σοβαρό κανάλι! Ο Κωστόπουλος το ξεκίνησε, και μετά το έκοψε, αυτό να βγαίνεις και να λες αστειάκια να γελάσουμε δεν γίνεται, ούτε με γελάκια, ούτε με κονσέρβες. Ακόμη και για ένα λεπτό, για να το κάνεις σωστά, θέλει πολλή δουλειά. Δεν γίνεται από ανθρώπους που δεν είναι δουλειά τους! Είναι όλο λάθος. Δεν πας στον χασάπη επειδή είναι ο καλύτερος της γειτονιάς. Αν θες να κάνουν αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί, θα βρεις κάποιον να κάνει το stand up, και μπορεί να κάνει και ερωτήσεις! Τα στελέχη των καναλιών, τον πρώτο που θα σκεφτούν για ένα τηλεπαιχνίδι ας πούμε, είναι ο Φερεντίνος! Αλλά δεν ρισκάρουν!».

 

Copy link
Powered by Social Snap