Μετά το πόρισμα της τροχαίας

Υπόθεση Παντελίδη: Στην αντεπίθεση Φρόσω Κυριάκου-Μίνα Αρναούτη, θα κάνουν μηνύσεις

15/10/17 • 19:00 | UPD 15/10/17 • 19:38

Νέα τροπή στην υπόθεση μιας και τόσο η Μίνα Αρναούτη όσο και η Φρόσω Κυριάκου θα κινηθούν νομικά.

Ήταν πριν από δύο χρόνια όταν ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο. Από τότε έχει ξεσπάσει ένας πρωτοφανής «πόλεμος» ανάμεσα στην οικογένεια του τραγουδιστή και τις δύο κοπέλες που ήταν μαζί του στο τζιπ.

Η οικογένεια του υποστήριζε ότι ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο ενώ οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου και όχι εκείνος, όπως υποστήριζαν τα κορίτσια.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης και έβαλε στο αρχείο την υπόθεση και την μήνυση της υπόθεσης.

Αυτό έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση μιας και τόσο η Μίνα Αρναούτη όσο και η Φρόσω Κυριάκου θα κινηθούν νομικά.

Φρόσω και Μίνα καταθέτουν αγωγές

Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο. Και αυτό γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Έτσι, στην συνέχεια να μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη. Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Γιατί ο Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού

Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, που κατέληξε με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης, ήταν ιδιαιτέρως αναλυτική. Σύμφωνα με αυτή, ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και επειδή οι επιβαίνοντες δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν αναμενόμενο να βρεθούν από την δεξιά πλευρά του οχήματος. Μάλιστα, περιγράφει ότι όταν η σιδερένια δοκός χτύπησε τον τραγουδιστή εκείνος βρισκόταν με την πλάτη του και παράλληλα στην δεξιά θέση.

«Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί, γύρω από τον κάθετο άξονα του… όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει. Και να βρεθεί με την πλάτη στην δεξιά πόρτα» τονίζει.

Copy link
Powered by Social Snap