«Βόμβα» από Εμα Τόμσον: Ο Γουάινσταϊν είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου

13/10/17 • 20:49 | UPD 13/10/17 • 20:49

Eίναι μόνο ένας από τους πάρα πολλούς του συστήματος που εκμεταλλεύονται νεαρές γυναίκες, είπε η διάσημη ηθοποιός.

Σάλο προκαλούν τα όσα είπε η διάσημη ηθοποιός Έμα Τόμσον σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος σταρ του Χόλιγουντ.

Όπως είπε η Τόμσον, ο Γουάινσταϊν είναι μόνο ένας από τους πάρα πολλούς του συστήματος που εκμεταλλεύονται νεαρές γυναίκες

«Ο συγκεκριμένος άντρας βρίσκεται στην κορυφή ενός πολύ συγκεκριμένου παγόβουνου, δεν νομίζω ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εθισμένος στο σεξ, είναι αρπακτικό, είναι διαφορετικό. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά του τρόπου λειτουργίας του συστήματός μας είναι ότι πολλοί κάνουν τα στραβά μάτια» δήλωσε η Τόμσον σε συνέντευξή της στο BBC
«Πρέπει να υπάρχουν εκατομμύρια περιπτώσεις που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει λογοδοτήσει για την αηδιαστική συμπεριφορά του. Πρέπει όλο να είναι τόσο κακοί όσο αυτός για να ληφθεί υπόψη; Μετράει αν το έχει κάνει σε ένα σωρό γυναίκες ή μόνο σε μία;», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις της Έμα Τόμσον έρχονται στον απόηχο του σκανδάλου που συγκλονίζει την βιομηχανία του κινηματογράφου με τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που αντιμετωπίζει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.