Δήλωση-σοκ του «Καλ Ντρόγκο»: Μου άρεσε που μπορούσα να βιάζω στο Game of Thrones

13/10/17 • 11:51 | UPD 13/10/17 • 11:51

«Αυτό που μου αρέσει σε τέτοιες σειρές είναι γιατί μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα, όπως να ξεριζώσεις τη γλώσσα κάποιου ή να βιάσεις όμορφες γυναίκες»

Τα απόνερα από το σκάνδαλο με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πλήρωσε ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα, που μεταξύ άλλων έχει υποδυθεί τον Καλ Ντρόγκο στη σειρά Game of Thrones.

Χρήστες του Twitter ξέθαψαν ένα βίντεο από το 2011 στο οποίο ο Μομόα μιλώντας στο πάνελ μιας έκθεσης για κόμικ αστειεύτηκε με το βιασμό γυναικών.

«Αυτό που μου αρέσει σε τέτοιες σειρές είναι γιατί μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα, όπως να ξεριζώσεις τη γλώσσα κάποιου ή να βιάσεις όμορφες γυναίκες» είπε τότε ο «Καλ Ντρόγκο» προκαλώντας αμηχανία στους συναδέλφους του που ήταν μαζί του στο πάνελ.

Τον ίδιο χρόνο ο Μομόα αναφέρθηκε στο θέμα του βιασμού σε συνέντευξη του στη New York Post. «Ναι βιάζω την Έμιλι Κλαρκ. Την αγαπώ αλλά την πονάω και κλαίει. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε να διαρκέσει περισσότερο (σ.σ. τη σκηνή) αλλά καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Δεν είμαι βιαστής αλλά προτιμώ οι γυναίκες μου να αγαπούν το σεξ» είχε πει τότε.

Copy link
Powered by Social Snap