Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones απολαμβάνει τις φθινοπωρινές διακοπές της στην Ελλάδα.
Η Εμίλια Κλαρκ, η οποία υποδύεται τη «Μητέρα των Δράκων» στη δημοφιλή σειρά «Game of Thrones» κάνει διακοπές στη χώρα μας εν πλω και το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μύκονο, όπως ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram.
Η ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από τις διακοπές της στην Ελλάδα, στην οποία εμφανίζεται πάνω σε σκάφος. Η φωτογραφία έχει hashtag #greciangoodnesstomaketheheartroar.
«Έτσι πρέπει να είναι η ευτυχία» έγραψε. «Ο κόσμος εξαφανίζεται όταν μπαίνεις σε αυτή».
https://www.instagram.com/p/BZ8ikvlFxfD/?taken-by=emilia_clarke
Πριν από λίγους μήνες τη χώρα μας επισκέφθηκαν δύο ακόμη πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς φαντασίας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι.

![Οι σταρ επιλέγουν Ελλάδα: Η Νταινέρυς του Game of Thrones κάνει διακοπές στη Μύκονο [εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/emilia_clarke_hot_goddess__01-266d97b0_web-e1465549277816.jpg)




















