Αυτή είναι η αλήθεια για την «εγκυμοσύνη» της Παπαρίζου

09/10/17 • 15:27 | UPD 09/10/17 • 15:29

Η φήμη περί εγκυμοσύνης κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της με τη Δέσποινα Βανδή και «φούντωσε» τις τελευταίες ημέρες, όταν περιοδικό φιλοξένησε δηλώσεις εργαζομένου στα παρασκήνια του σόου ταλέντων «The Voice»

«Η Ελενα Παπαρίζου δεν είναι έγκυος!» Αυτό αποκάλυψε στην «Espresso» άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της, διαψεύδοντας έτσι την είδηση ότι η «My number One» τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο παιδάκι της.

Η φήμη περί εγκυμοσύνης κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της με τη Δέσποινα Βανδή και «φούντωσε» τις τελευταίες ημέρες, όταν περιοδικό φιλοξένησε δηλώσεις εργαζομένου στα παρασκήνια του σόου ταλέντων «The Voice».

Η επιθυμία της

«Η Ελενα Παπαρίζου πέρυσι σταματούσε κάθε λίγο τα γυρίσματα για να καπνίσει. Φέτος, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανάψει ούτε ένα τσιγάρο. Η ίδια έλεγε μάλιστα ότι θα το έκοβε μόνο αν έμενε έγκυος…» είπε. Η τραγουδίστρια, μετά τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, δεν έκρυψε ότι επιθυμεί να γίνει μητέρα, ωστόσο αυτή η στιγμή δεν έφτασε ακόμη, όπως μας διαβεβαίωσαν δικοί της άνθρωποι.