Ο Πικέ ρίχνει φως

Δίχως τέλος τα δημοσιεύματα που… «χωρίζουν» το ζεύγος Πικέ-Σακίρα – Τι απαντά ο ποδοσφαιριστής

07/10/17 • 16:21 | UPD 07/10/17 • 16:32

Αλλεπάλληλα είναι τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Κολομβία που επιμένουν ότι το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί

Αλλεπάλληλα είναι τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Κολομβία που επιμένουν ότι το διάσημο ζευγάρι του άσσου της Μπαρτσελόνα, Πικέ και της Λατίνας βασίλισσας της pop, Σακίρα, δεν είναι πλέον μαζί.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα φέρεται να τελείωσε τη σχέση του με τη σύντροφο του σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας Cotilleo. Τον ίδιο επίλογο επιβεβαιώνουν πολλές ιστοσελίδες στην Κολομβία, χώρα καταγωγής της Σακίρα, που επισημαίνουν ότι η πρωταγωνίστρια των charts «έχει παραδεχθεί το φινάλε».

Αποτέλεσμα εικόνας για shakira pique

Το νέο του χωρισμού είναι ένα ακόμη χτύπημα στoν Πικέ που ζει μια από τις πλέον δύσκολες εβδομάδες στην ζωή και την καριέρα του, καθώς οπαδοί της εθνικής ομάδας, τον αποδοκίμασαν και την Πέμπτη στο Αλικάντε.

Αποτέλεσμα εικόνας για shakira pique

Ο ίδιος ωστόσο, τουλάχιστον ως προς το θέμα «Σακίρα», θέλησε να ρίξει φως και να βάλει τέλος στα ισπανόφωνα δημοσιεύματα. Μέσω… Twitter λοιπόν, θέλησε να δείξει πως οι δυο τους είναι ακόμα μαζί, όπως φανερώνουν και οι… καρδιές του προς την Κολομβιανή τραγουδίστρια, σε βίντεο που ανήρτησε εκείνη στο Insagram με ένα μικρό κομμάτι από ρομαντικό τραγούδι.

https://t.co/l0ctSvB4CD