Ο Marilyn Manson τραυματίστηκε επί σκηνής και ακύρωσε τις συναυλίες του

03/10/17 • 17:44 | UPD 03/10/17 • 17:44

Ο τραγουδιστής της alternative metal, Marilyn Manson ακύρωσε εννέα εμφανίσεις του #Lifestyle #ΕΤ

Ο τραγουδιστής της alternative metal, Marilyn Manson ακύρωσε εννέα εμφανίσεις στο πλαίσιο της περιοδείας «Heaven Upside Down», καθώς τραυματίστηκε επί σκηνής στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου, όταν έπεσε πάνω του τμήμα του σκηνικού.

Εκπρόσωπός του δήλωσε ότι θα αναρρώσει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, αλλά αρνήθηκε να διευκρινίσει αν ο τραγουδιστής έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το ατύχημα συνέβη περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της μπάντας του, Marilyn Manson στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης, όταν ο τραγουδιστής ερμήνευε τη διασκευή του «Sweet Dreams» των Eurythmics.

«Στο κέντρο της σκηνής υπήρχε ένα βάθρο, πλαισιωμένο από δύο γιγάντια ψεύτικα πιστόλια, στα οποία ο Μάνσον άρχισε να σκαρφαλώνει. Το βάθρο κατέρρευσε ο Μάνσον έπεσε πίσω και έπειτα έπεσε το σκηνικό και προσγειώθηκε πάνω του – η μπάντα συνέχισε να παίζει για αρκετή ώρα μέχρι να αντιληφθεί ότι ο τραγουδιστής δεν σηκώθηκε, σύμφωνα με το Variety.

Τελικά ανακοινώθηκε ότι η συναυλία ακυρώθηκε λόγω του τραυματισμού του τραγουδιστή.

«Το βράδυ του Σαββάτου, ο θρυλικός ερμηνευτής υπέστη τραυματισμό στη σκηνή στο σετ στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης, ο οποίος τον αναγκάζει να διακόψει την περιοδεία για λίγο. Νοσηλεύτηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο και θα αναρρώσει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες» ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπός του.