Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον όγκο στο στήθος της

01/10/17 • 12:17 | UPD 01/10/17 • 12:19

Η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά τη δική της εμπειρία με τον καρκίνο, σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση #ET

Με σύνθημα «Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε» πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το 9ο Greece Race for the Cure. Πρόκειται για συμβολικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Ανάμεσα στους δρομείς και τους περιπατητές βρίσκεται και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατά την άφιξή της στο Ζάππειο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

Η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά τη δική της εμπειρία με τον καρκίνο, σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον όγκο που βρέθηκε στο στήθος της και όλα αποκάλυψε όλα όσα ακολούθησαν.

«Είχα μια προσωπική εμπειρία, πριν από δύο χρόνια, και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη, και θα το στηρίζω για πάντα. Οι πρώτες στιγμές ήταν πολύ δύσκολες, στην αρχή πόναγε το στομάχι μου, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά με στήριξη από τους δικούς μου, όλα πήγαν καλά. Έκανα και εκπομπή τότε. Είχα ένα πρόβλημα στο στήθος. Είχα κι άλλο πρόβλημα με το θυρεοειδή. Πολλές φορές δεν μπορούμε να μοιραστούμε τα προβλήματά μας, βγαίνουν προς τα έξω άλλα πράγματα και άλλες πτυχές, δούλευα και πολύ τότε… Πολλά δεν ξέρει ο κόσμος. Σε επίσκεψη στον γυναικολόγο, ψηλάφισε κάτι. Μετά με παρέπεμψε σε μαγνητικές, παρακεντήσεις, και έπρεπε να μπω να αφαιρέσω κάτι. Το σημαντικό είναι η πρόληψη! Βρήκα κάτι χωρίς να έχω κληρονομικότητα. Τώρα προσέχω περισσότερο, να σας ευχηθώ τα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.