«Σε αγαπώ Χεφ..»

Η Caya Hefner αποχαιρετά τον θρυλικό ιδρυτή του Playboy [εικόνες]

28/09/17 • 21:48 | UPD 28/09/17 • 21:48

Το δικό της αντίο στον Χιου Χέφνερ "είπε" μέσω Instagram η εκρηκτική σύζυγος του αδελφού του. Δείτε τι έγραψε για τον θρύλο του Playboy... #Κόσμος #ΕΤ

Έγινε γνωστή ως σύζυγος του αδελφού του Χιου Χέφνερ και το εκμεταλλεύτηκε για να ποζάρει στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας και όχι μόνο.

Ο λόγος για την Caya Hefner, η οποία έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον Τύπο με τα σέξι κατορθώματά της.

Σήμερα όμως επέλεξε να αναρτήσει μια σεμνή της φωτογραφία, δίπλα στον σύζυγό της και στον ιδρυτή του Playboy, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια.

Η Caya έγραψε για τον θρύλο του πιο hot περιοδικού: «Λίγες ώρες πριν ο αγαπημένος μου κουνιάδος, Χιου Χέφνερ, έφυγε από τη ζωή. Η καρδιά μου έσπασε σε κομμάτια. Είμαι ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε. Θα μου λείψεις πολύ. Αναπαύσουν εν ειρήνη. Σε αγαπώ Χεφ…»

Δείτε την ανάρτησή της:

Η Caya Hefner έγινε γνωστή από τη διαφήμιση εταιρίας νερού και συζητήθηκε πολύ λόγω του επωνύμου της! Τότε άρχισαν όλοι να αναρωτιούνται τι σχέση έχει με τον Hugh Hefner. Η ίδια λοιπόν είναι σύζυγος του αδελφού του και μια πολλά υποσχόμενη καλλονή στο χώρο της μόδας.

Η συγγένειά της με τον Hugh Hefner φαίνεται ότι της άνοιξε πολλές πόρτες, αλλά η ίδια κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να αποδείξει ότι άξιζε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε.

Δείτε φωτογραφίες: